Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gol sevindirdi ama genel olarak üzgünüm. sahamızda şu skoru yakıştıramadım.Plesk 90 dakikadır bu anı bekliyormuş.d
sırf gol attı maçı kazandırdı diye kızmıyorum bugün. paslarını saymazsak sahada gezindi durdu. kaç yaşında mertens defalarca bindirirken, sahada basmadık yer bırakmazken icardi bey iki metre yere hareketlenmiyor. birkaç maç kenara alıp vini'yi alıştırmak lazım.
Fenerliler seri üzgün![]()
Buyuk topçu hacım. Ölüsü 1 gol 1 asist. Bir tane de asistini BAY yedi. Evet hareketsiz biraz ama olsun, maça net etki ediyor.sırf gol attı maçı kazandırdı diye kızmıyorum bugün. paslarını saymazsak sahada gezindi durdu. kaç yaşında mertens defalarca bindirirken, sahada basmadık yer bırakmazken icardi bey iki metre yere hareketlenmiyor. birkaç maç kenara alıp vini'yi alıştırmak lazım.
Evet çok hatalar yaptık, bizim hakemler bakıp öğrensinler. Haftaya farklı oynamamız gerekli aksi taktirde tehlikeli.Açıkçası GS’nin çok etkili olduğunu söyleyemem. Verdiği pozisyonlar ile çok kötü bir skor da ortaya çıkabilirdi. Yabancı hakem faktörü de var tabi, süper lig değil sonuçta. Haliyle ortaya böyle bir tablo çıktı. Rakip gerçekten de iyi oynadı. Kendi evinde oynayacağı futbol farklı olacaktır. Zor bir maç olacak.
Sizinle canım hahahaSiz kimle oynuyorsunuz Avrupa’da?
Kendini yere atan Gs’liler hakemin şakası olmadığını görünce ;aldığım duyumlara göre hakem devre arasında kalk kalk bir şey yok türkçede nasıl söylenir diye sormuş
Emin misin en son stadda gsliler için söylediklerin öyle çıkmadıaldığım duyumlara göre hakem devre arasında kalk kalk bir şey yok türkçede nasıl söylenir diye sormuş