Galatasaray - Göztepe ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ahahah. Eyv plesk. Tottenham maçında çatır çatır oynadınız geldim buraya yazdım. Yeri geldi ligi süpürdünüz gelip buraya yazdım. Amasız, bahanesiz. Dilimde tüy bitti, şampiyon Fenerbahçe değil hak eden olsun dedik hep. Kendi puan kayıplarımızda da geldim takımımı eleştirdim “hakem” demeden.

Hala da diyorum, hak ettiğimiz seneler de oldu ama elimizden şampiyonluğumuzu “çaldılar” Hani diyorsun ya keşke malzeme vermeseydik. O kadar çok var ki işte o malzemeler. Ama diyorum ya, “anlamanızı beklemiyoruz”

Bak işte anlamamanızı beklememizin en büyük örneklerin biri üstteki “galatasaraylı” yendik mi yendik diyor. Dön Scope a bak mesela. Ne anlatalım biz bu kitleye? Neyi kabullenmesini bekleyelim, bana diyorsun ya

lan adaletin terazisiymiş gibi konuşuyon ya bayılıyom he :dddddd

Bunlar öyle bir camiadır ki, utanma, ar, mar, hak getire bunlarda.

Mert Hakan burdan çıkamazsın diye tehditlerini de bi gösterin be size zahmet . Caner erkin fenerde iken ettiği küfürleri de gösterin bi size zahmet. Acun size kötü örnek oluyor, deli ettiniz kendinizi iyice ;d

Mert Hakan burdan çıkamazsın diye tehditlerini de bi gösterin be size zahmet . Caner erkin fenerde iken ettiği küfürleri de gösterin bi size zahmet. Acun size kötü örnek oluyor, deli ettiniz kendinizi iyice ;d

Oğlum sen şunu al ötede hırla hadi

IMG_3872.jpeg

Benim yaşımda kaç tane oğlun var senin ? Zırlayan, hırlayan, ağlayan, zırvalayan sensin. Senle polemike girip CV mi kirletemem. Hadi tosun paşa çavvv ;d
Sen fiziksel yaşın ile zeka yaşın aynı mı sanıyorsun? Polemike yazan adamın nasıl bir cv’si olabilir? Hadi çocuğum ötede hırla hadii

bu maçta skandal olan iki karar var. ikisi de penaltı ve ikisi de verilmedi. yani ortada bir hata veya skandal varsa paylar eşit. maalesef aşırı derecede toksik bir ortamda futbol konuşmaya çalışıyoruz. bu maç berabere kalsaydık fazla üzülmezdim. bizi en çok zorlayan takım oldular. nitekim penaltı hariç xG eşit, oyun aklı aynı, planlar aynı. yani isteyen sabaha kadar hakem, yapı demeye devam edebilir ama galatasaray planı tutan taraftı ve kalitesiyle kazandı.

bu maçta skandal olan iki karar var. ikisi de penaltı ve ikisi de verilmedi. yani ortada bir hata veya skandal varsa paylar eşit. maalesef aşırı derecede toksik bir ortamda futbol konuşmaya çalışıyoruz. bu maç berabere kalsaydık fazla üzülmezdim. bizi en çok zorlayan takım oldular. nitekim penaltı hariç xG eşit, oyun aklı aynı, planlar aynı. yani isteyen sabaha kadar hakem, yapı demeye devam edebilir ama galatasaray planı tutan taraftı ve kalitesiyle kazandı.

Galatasaray’ın penaltı beklediği pozisyon her açıdan verildi. Elle temas yok. Yani Galatasaray aleyhine yapılan bir penaltı hatası yok. Göztepe aleyhine alenen yapılan bir hata var mı? Var. Buna hata da denmez. Kollanma denir.

Galatasaray Göztepe fasa fiso
Hatem haklı hatemi tutuyorum ben

Galatasaray’ın penaltı beklediği pozisyon her açıdan verildi. Elle temas yok. Yani Galatasaray aleyhine yapılan bir penaltı hatası yok. Göztepe aleyhine alenen yapılan bir hata var mı? Var. Buna hata da denmez. Kollanma denir.

ben eski hakemlerden sadece aydınus'a güvenirim. kendisi şu an acun'un kanalında pozisyonları yorumluyor ve bunun penaltı olduğunu söylüyor. eğer acun, kendisine pozisyonları çarpıtması için maaş ödemiyor ise -ki bu çok vahim- ben kendisine inanmayı tercih ediyorum. siz de 'kollama' demeye devam edebilirsiniz.
iyi forumlar.

ben eski hakemlerden sadece aydınus'a güvenirim. kendisi şu an acun'un kanalında pozisyonları yorumluyor ve bunun penaltı olduğunu söylüyor. eğer acun, kendisine pozisyonları çarpıtması için maaş ödemiyor ise -ki bu çok vahim- ben kendisine inanmayı tercih ediyorum. siz de 'kollama' demeye devam edebilirsiniz.
iyi forumlar.
Ahaha. Pozisyonun diğer açılardan görüntüleri verildi. Triodan gelen yeni görüntülere istinaden pozisyonun elle oynama olmadığına dair görüş değişikliği yapan yorumcularda var. Kısa bir araştırmayla öğrenebilirsin. Uyumaya devam

kanka beni biliyosun
digiturkteki son sezonlar için fenere yapılan hataları Galatasaraya yapılan hataları her şeyin videosunu hazırlarım
üşenmem
bunu denedim digiturk web sitesine ne yapmışsa kayıt alınmıyo
videoda siyah ekran görünüyo
olsaydı güzel olurdu

biz yıllardır beinsportsun maç esnasında pozisyonları tekrar gösterme sorunu var eksik açı gösterme sorunu var kamera sayısı sorunu var diyoruz
trio programıyla bu ortaya çıkmış oldu maç esnasında detayları göstermiyolar
iki sene sonra önemli bi maç kaybedersin o zaman sesin çıkar
yine senin işine yaradığı sürece sessiz kalırsın fenerli

çok ali başkan olduğundan beri sezon başlarında tff mhk on numara
ne zaman febenin şampiyonluğu zora giriyosa o zaman tff mhk basiretsiz oluyo nedense
çok kötüler istifa etsin falan oluyo
bu sence de çok ilginç değil mi yoksa senin için normal mi fenerli

59679015476901376 sene önce hakemler kötü dedik
bütün kulüpler birleştiniz hakemler insan hata yapar dediniz
şimdi gece gündüz hakem konuşuyosunuz
biri gitti hakeme yumruk attı
biri cebimde silah olsa hakemi vururdum dedi
bunlara verilen ceza da yok konuşan bi fenerli de yok

trabonspor maçında kavga çıktı
sahaya girersen dayak yersin dediniz
her trabzonspor maçında nasıl dövdük diye fotoğraf paylaşıyosunuz
göztepe maçında çok ali sahaya girdi itiklediler yere düştü
sabah akşam başkanımızı nasıl itikler diye konuştunuz
neden bir taneniz çıkıp çok alinin orada ne işi var demedi fenerli

çok ali gecenin bi vakti elli tane polisle Galatasarayımızın stadına gidip adam dövdü
başkanımızdır yapar eder zengin adam falan filan diye böbürlene böbürlene konuştunuz
çok alinin stadımıza gelişi de göztepe maçında itiklenişi de mahkemelik oldu
itikleme olayının mahkemesi sonuçlandı göztepe yetkilisine ceza verdiler
bizim stattaki olayın mahkemesi hala devam ediyo
hangi olay daha önce oldu hangi mahkeme hemen sonuçlandı çok ali ceza alacak mı
bunları neden hiç konuşmuyosun fenerli

Galatasarayımızın iki futbolcusu fetöye yanaştı diye yıllardır kulübe fetöcü diyosunuz
koç holdingin fetöye platin sponsor olduğunu bilmeyen yok
sizin şu an hala kongre üyeliğinden atmadığınız fetöcüler var
siz kulüp olarak direkt fetönün içindesiniz

2011deki olaylar için CAS bizim namusumuz dediniz
buna rağmen davayı geri çektiniz
UEFA kupalarına gidemediniz cezanız var
çanta dolusu para alan futbolcular için Türkiyedeki mahkemeler
futbolculara para verildiği doğrudur ama sahaya yansımamıştır dediler
akılları sıra febeyi temiz gösteriyolar şike yapmadı diyolar
sahaya yansımayan ne mesela bunu bana açıklayabilir misin fenerli
siz UEFA tescilli şikecisiniz fenerli

bunlar sadece yazıyı yazarken öyle anlık aklıma gelen şeyler
geçmişi karıştırsak daha neler neler çıkar

sporda futbolda adalet konusunda benden bir adım beklersen hata yaparsın
çünkü ben senin samimiyetine güvenmiyorum fenerli
sen işine gelmeyen hiçbir şeyi yapmazsın
işine gelmeyen hiçbir şeyi konuşmazsın
Galatasarayımızın demokrasisini bilen bilir
adaleti de en iyi biz biliriz
bu konuda bizi takip edip desteklemek zorundasın
yoksa geçmişte ve şimdide olduğu gibi gelecekte de sadece canın yandığında ağlarsın fenerli

hadi hayırlı cumalar

bunu denedim digiturk web sitesine ne yapmışsa kayıt alınmıyo
videoda siyah ekran görünüyo
olsaydı güzel olurdu

biz yıllardır beinsportsun maç esnasında pozisyonları tekrar gösterme sorunu var eksik açı gösterme sorunu var kamera sayısı sorunu var diyoruz
trio programıyla bu ortaya çıkmış oldu maç esnasında detayları göstermiyolar
iki sene sonra önemli bi maç kaybedersin o zaman sesin çıkar
yine senin işine yaradığı sürece sessiz kalırsın fenerli

çok ali başkan olduğundan beri sezon başlarında tff mhk on numara
ne zaman febenin şampiyonluğu zora giriyosa o zaman tff mhk basiretsiz oluyo nedense
çok kötüler istifa etsin falan oluyo
bu sence de çok ilginç değil mi yoksa senin için normal mi fenerli

59679015476901376 sene önce hakemler kötü dedik
bütün kulüpler birleştiniz hakemler insan hata yapar dediniz
şimdi gece gündüz hakem konuşuyosunuz
biri gitti hakeme yumruk attı
biri cebimde silah olsa hakemi vururdum dedi
bunlara verilen ceza da yok konuşan bi fenerli de yok

trabonspor maçında kavga çıktı
sahaya girersen dayak yersin dediniz
her trabzonspor maçında nasıl dövdük diye fotoğraf paylaşıyosunuz
göztepe maçında çok ali sahaya girdi itiklediler yere düştü
sabah akşam başkanımızı nasıl itikler diye konuştunuz
neden bir taneniz çıkıp çok alinin orada ne işi var demedi fenerli

çok ali gecenin bi vakti elli tane polisle Galatasarayımızın stadına gidip adam dövdü
başkanımızdır yapar eder zengin adam falan filan diye böbürlene böbürlene konuştunuz
çok alinin stadımıza gelişi de göztepe maçında itiklenişi de mahkemelik oldu
itikleme olayının mahkemesi sonuçlandı göztepe yetkilisine ceza verdiler
bizim stattaki olayın mahkemesi hala devam ediyo
hangi olay daha önce oldu hangi mahkeme hemen sonuçlandı çok ali ceza alacak mı
bunları neden hiç konuşmuyosun fenerli

Galatasarayımızın iki futbolcusu fetöye yanaştı diye yıllardır kulübe fetöcü diyosunuz
koç holdingin fetöye platin sponsor olduğunu bilmeyen yok
sizin şu an hala kongre üyeliğinden atmadığınız fetöcüler var
siz kulüp olarak direkt fetönün içindesiniz

2011deki olaylar için CAS bizim namusumuz dediniz
buna rağmen davayı geri çektiniz
UEFA kupalarına gidemediniz cezanız var
çanta dolusu para alan futbolcular için Türkiyedeki mahkemeler
futbolculara para verildiği doğrudur ama sahaya yansımamıştır dediler
akılları sıra febeyi temiz gösteriyolar şike yapmadı diyolar
sahaya yansımayan ne mesela bunu bana açıklayabilir misin fenerli
siz UEFA tescilli şikecisiniz fenerli

bunlar sadece yazıyı yazarken öyle anlık aklıma gelen şeyler
geçmişi karıştırsak daha neler neler çıkar

sporda futbolda adalet konusunda benden bir adım beklersen hata yaparsın
çünkü ben senin samimiyetine güvenmiyorum fenerli
sen işine gelmeyen hiçbir şeyi yapmazsın
işine gelmeyen hiçbir şeyi konuşmazsın
Galatasarayımızın demokrasisini bilen bilir
adaleti de en iyi biz biliriz
bu konuda bizi takip edip desteklemek zorundasın
yoksa geçmişte ve şimdide olduğu gibi gelecekte de sadece canın yandığında ağlarsın fenerli

hadi hayırlı cumalar

Ne diyon kanka?

boşuna kavga etmişsiniz arkadaşlar benim gibi Beşiktaşlı olun arkanıza yaslanın ve çöküşünüzü izleyin kimseyle “polemike” girmeyin……. Futbol barbarlıktır…

Son düzenleme:
Ahaha. Pozisyonun diğer açılardan görüntüleri verildi. Triodan gelen yeni görüntülere istinaden pozisyonun elle oynama olmadığına dair görüş değişikliği yapan yorumcularda var. Kısa bir araştırmayla öğrenebilirsin. Uyumaya devam

pozisyonun diğer açısı beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren şey maç esnasında önüme düşen. daha önce bunun aynısını defalarca yaşadık. daha açıklanmamış trabzon örneğin var mesela. maç sonunda bir bakıyorsunuz farklı açılar çıkmaya başlıyor. bu durumda neye göre yorum yapacağım? neye inanmak istiyorsanız oradan devam edin. yalniz uyumaya devam kısmı bayağı trajikomik. önce aynaya bakın; gülünç duruma düşmeyin.
tekrar: iyi forumlar.

pozisyonun diğer açısı beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren şey maç esnasında önüme düşen. daha önce bunun aynısını defalarca yaşadık. daha açıklanmamış trabzon örneğin var mesela. maç sonunda bir bakıyorsunuz farklı açılar çıkmaya başlıyor. bu durumda neye göre yorum yapacağım? neye inanmak istiyorsanız oradan devam edin. yalniz uyumaya devam kısmı bayağı trajikomik. önce aynaya bakın; gülünç duruma düşmeyin.
tekrar: iyi forumlar.

Seni de anladım karşim

IMG_3879.jpeg

Adam bizim de penaltımız verilmedi diyor. Adama diyoruz ki bak penaltı diye yırtındığınız pozisyonun başka açıları da ortaya çıktı pozisyon penaltı değilmiş diyoruz. Diyor ki diğer açı beni ilgilendirmiyor…

Geri