-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim de temennim Şubat derbisine kadar puan kaybetmeniz ve yeniden rekabetin hızlanması olacaktır.Zor geçeceğini düşündüğüm bir maç.
Umarım kayıpsız devam ederiz şubata kadar.
Benim de temennim Şubat derbisine kadar puan kaybetmeniz ve yeniden rekabetin hızlanması olacaktır.
Evet ancak öyle olursa ligin heyecanı kalmaz, iki güçlü takım ( Fenerbahçe tabii ki daha güçlü ) karşılaşmalı ki lig maçları da heyecanlı olsun.Bu sezon için çok geç.
Şubata kadar kayıpsız gitmemiz halinde Fb maçını da alırsak
Şampiyonluk için mayısı beklemeyiz.
Evet ancak öyle olursa ligin heyecanı kalmaz, iki güçlü takım ( Fenerbahçe tabii ki daha güçlü ) karşılaşmalı ki lig maçları da heyecanlı olsun.![]()
Avrupa maçlarından sonra tekrar konuşalım, malum siz Avrupa takımısınız, bakalım maçlarınız nasıl geçecek? Bizim maçlar da var, ilerleyen süreçte o tabloya bakarız.ligde heyecan olmalı derken yanlış anlamış olabilirsin dldldlc
Diğer Anadolu takımların da şampiyonluk yarışında olmalarını istemiştim.
Lig sadece 2 takım üzerinden gitmesin ve kalite düşürülmesin.
Büyük takım görmek istersen puan tablosuna bakmalısın kdklx
Ara verdikten sonra ilk maçlar hep şüpheli olur, kısmet diyelim.Fofana ve ısaac yokmuş.
Lefty 3 puan bize hayırlı olsun mu ?
sen Galatasaraylı değil misinGünlerden göztepeymiş bugün
Gs ne alaka ya nerden öyle bir vibe aldın ben Trabzonspor u seviyorum artıksen Galatasaraylı değil misin