Mihri
Gümüş Üye
Mertens faul aldı mı hiç?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen GalatasaraylısınGs ne alaka ya nerden öyle bir vibe aldın ben Trabzonspor u seviyorum artık
fenere gelince nedense hiç şüpheye mahal olmuyor ;dAra verdikten sonra ilk maçlar hep şüpheli olur, kısmet diyelim.![]()
aynı fikirdeyim. 15 gün yaramadı.şu lige mümkünse ara verilmesin. çok kötü oynadık ama kazandık.
puan farkı 11 oldu. bu takım şampiyon oldu diyebiliriz artık.
Süper Lig'e yakışan bir takım, rakipleri zorluyor. İlerleyen süreçte çok daha iyi bir noktada olacağını tahmin ediyorum.Ay hadi göz gözüm kfjd
![]()
Göztepeli olmak ya da olmamak
kdjd biz kısık seslerin sesiyiz… evet sanırım 1 kişiyim, olsun. 1.ligde 11.yiz, herkes akıllı olsun. eyüpspor ligimizin lideriymiş, lefty beni nelerle uğraştırıyorsun… eyüpspor diye bir takım varmış, oki. üç göbek göztepeliyiz, yapacak bir şey yok. dede mirası… eyüpspor dikkat et hareketlerinewww.forumsal.net
Süper Lig'e yakışan bir takım, rakipleri zorluyor. İlerleyen süreçte çok daha iyi bir noktada olacağını tahmin ediyorum.
www.instagram.com