Galatasaray - Fenerbahçe ( 3-0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
hiç şansımız yok. şampiyonluk gitti diyebiliriz. geçmiş olsun.

guendouzi ve kante ikilisini düşündükçe sıkıntı basıyor. imkanı yok geçemeyiz bu orta sahayı.

Bir yanda zımba gibi şut çeken osimhen diğer yanda Avrupa’nın en kova kalecisi ederson. Allahım inşallah beşten fazla atmazlar

Bugün birçok yerde Fenerbahçe formalı çocuklar vardı, bu çocukların hevesini kırarlarsa ayıp ederler.

Sezon boyu yaptıkları basit hataları telafi için son şansları ve dilerim değerlendirebilirler.

bu sene şampiyonluk gelir mi leftycim
Bugün sizi yensek bile 1 puan farkı kapatacak takım olarak sadece Samsunspor var fakat o da kupa maçında çok iyi değildi yani şampiyonluk bizim yine gelecek sezona kalır.:(

Her sene dünya derbisi diye millete yutturulan dekoder derbisi.
Yine izleyenlere hayal kırıklığı yaratacak bir maç

Bugün sizi yensek bile 1 puan farkı kapatacak takım olarak sadece Samsunspor var fakat o da kupa maçında çok iyi değildi yani şampiyonluk bizim yine gelecek sezona kalır.:(

totem falan mı bu ilk kez umutsuz görüyorum normalde tüm fener camiası inanmasa sen inanırdın şampiyonuz biz derdin böyle durumlarda

totem falan mı bu ilk kez umutsuz görüyorum normalde tüm fener camiası inanmasa sen inanırdın şampiyonuz biz derdin böyle durumlarda
Sezon başından itibaren olmayacak değişiklikler üst üste yapılınca takımın bu hale geleceği az çok belliydi fakat yine de destek amaçlı fazla yorum yapmak istemedim.

İki takım da şampiyon olmayı bu sezon hak etmiyor ancak birisi olacak elbette...

• sarılma
Tepkiler: Min
futbol kardeşlik demek.bugün gs camiası olarak bizden 2 yaş küçük kardeşimizi tokatlaya tokatlaya ağlatacağız biiznillah.

FB favori.

GS ilk yarı iyi oynasa dahi, 50-70 arası oyundan büyük düşecek.

FB KAZANIR.

*

Peki benim kafa nedir?

sarı maviii yeşilll meşiiilll fark etmezzzz
ayrı yolda yürüyorzzzz biiiiz
futbolll şiddettir, futboll holiganlıktıııırr
futbolll adam bıçaklamaktııııırrr

*

Kapat efendi Mastor devrede,

hayırlısı olsun...

fener çok rahat alacak maçı, izlemeye değmez.

Geri