Galatasaray - Fenerbahçe ( 3-0 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@ibadeath nerelerdesin?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye kupası derken yine iki takım baş başa kaldı ve lig kupası için kritik bir maç, ne düşünüyorsun?

@ibadeath nerelerdesin?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye kupası derken yine iki takım baş başa kaldı ve lig kupası için kritik bir maç, ne düşünüyorsun?

Üzgünüm lefty o sene bu sene de değil, en az iki farklı skorla yeneceğimizi düşünüyorum gençler mağlubiyeti daha da ateşleyecek futbolcu ve taraftarı:) maçı izleyecek misin?

Üzgünüm lefty o sene bu sene de değil, en az iki farklı skorla yeneceğimizi düşünüyorum gençler mağlubiyeti daha da ateşleyecek futbolcu ve taraftarı:) maçı izleyecek misin?
Evet, izleyeceğim. İki taraf da maçı almak istiyor, dilerim bu sene o senedir.:)

Bu sene yerel maçlardan nefret ettim, iki denyo takımın kıyasıya beceriksizliğiyle geçen bir maç bekliyorum, ne şişco ne kebapco tadında bir maç olması muhtemel duruyor, bu maç 0-0 başlar 0-0 devam eder 0-0 biter gibi.

Zevksiz ve malca bir derby beklôrum, tabii ben sinir harbinden yine çıldıracağım's.

El körlerco sağırlarco

Adsız.png

Galatasaray alırsa veya berabere biterse şampiyon olur. Yenilirse işler kızışır. Ama hakem oyunun içine etmezse GS❤️ kazanır.

Okan kovulmak istemiyorsa bu maçı bi şekilde alır. Artık Guardiola ile mi flörtleşir, Tuchel ile mi yazışır, Bielsa ile mi sabahlar ne bok yiyorsa yesin adam gibi bi futbol oynatıp bu maçı aldırır. Hakem Fenerbahçe forması giyerek oynasın isterse yine de bir şekilde aldırır. Bahanesi yok, kaçışı yok.

Sezonun başında ne hayaller kuruluyordu ancak gelinen noktada, iki takımın da lig kupası dışında bir motivasyonu kalmadı. Süper Derbi tanımlaması hoş olmuş.

maça fenerbahçenin tetikçisi yasin kol atanmış

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı deplasmanda oynadığı sadece 1 maçı kaybetti.

RAMS Park'ta oynanan son 10 maç:

• 13.04.2016: Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
• 23.04.2017: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
• 22.10.2017: Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
• 02.11.2018: Galatasaray 2-2 Fenerbahçe
• 28.09.2019: Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
• 27.09.2020: Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
• 21.11.2021: Galatasaray 1-2 Fenerbahçe
• 04.06.2023: Galatasaray 3-0 Fenerbahçe
• 19.05.2024: Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
• 24.02.2025: Galatasaray: 0-0 Fenerbahçe

Maç başlamadan hakem tartışması mı başladı yine?

Dusan Tadic: "Tüm Fenerbahçe kadrosunun kilit olmasını umuyorum.. Dediğimiz gibi birlikte hücum etmen ve birlikte savunman gerekiyor, umarım birlikte oynamayı başarırlar.Orada son kazandığımızda da her şeyi takım olarak yapıyorduk. Ve sonunda Çağlar gol attı, onun gol atmasını beklemezsin ama başardı. Bu da takımın ürünüdür."

Fenerbahçe, Victor Osimhen’in koluna takılan koruyucuyla ilgili uzman isimlerden görüş alıp dünyadaki örnekleri de inceleyip kapsamlı bir rapor hazırladı ve TFF’ye sundu. Resmi başvuru biraz önce yapıldı. Fenerbahçe, Osimhen’in kolundaki atelin sporcu sağlığını tehdit ettiğini federasyon yetkililerine iletti.

A Spor

Bu maçı Yasin Kol sayesinde fenerbahçe kazanacak. Biz diğer maçları kazanalım yeter.

Geri