Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçeliyim.Ben leftyi Fenerli sanıyordum
www.instagram.com
40 milyon diyolla Bay’aBerbat futbol vardı ilk yarı, Lemina dışında futbolcu görmedim.
Fenerbahçe de Kostic beğendim.
İki takımın merkez orta sahası Sara ve Fred futbolu unutmuş.. Skriniar da fena topçu değil.
Barış Alper diye bir adam koskoca Galatasaray da oynuyor, diyeceklerim bu kadar. 5 gol da atsa topçu değil.
İki takımda da 5 milyonluk oyuncu yok, bu adamları kimse transfer etmez. Topu alan yanındaki kişiye veriyor. Böyle rezil futbol olur mu, ama ben söyledim bu maçtan beklentim yok diye. Milleti kart olur, gol olur, kavga çıkar oyunlarına yönlendirme yaptılar.. yine kasa kazandı ilk yarı itibariyle.. maçta sıfır korner var, milletin ocağı söndü haha.40 milyon diyolla Bay’a
Lemina için maçı izliyorum, daha önce de söyledim. Vasat oyuncuların içinde adam parlıyor.Maç Yunusu çağırıyor. Acilinden Yunus alayım.
Sallainin ilk kontrolleri berbat olmasa bir iki pozisyon çıkardı. Adamın first touchları berbat ya topu kontrol ettiğinde atak ölmüş oluyor.
Lemina sen Gaaassarayın evladısın.