Galatasaray-Fenerbahçe | 24 Şubat Pazartesi | saat 20.00

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Kim kazanır

• Galatasaray

Kullanılan: 8 33.3%
  • Berabere

Kullanılan: 2 8.3%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 14 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    24
Son dklar. hayydi Fenerbahçe hayydii
:emoji_yellow_heart:
:emoji_blue_heart:

3-1 diyorum…

Hadi bakalım iyi olan kazansın, yani Galatasaray..
Vurduğunuz gol olsun aslanlaaar <3

fenerli eniştenin evinde maç izlicem
oyuncular koridorda göründü dokuz yaşında yeğen Osimhen yok mu diyo onu arıyo
Icardi bayağıdır oynamıyo diyo
allam kafayı yicem cldövşdçfşsfkaşdöwşsşşw

bi beş sene sonra falan yeğenimin hali

• Hehe
Tepkiler: Aze
futbol nedeniyle sosyal medyaya girilmiyor. her yeri esir almış barbarlar, ne anlıyorlarsa.

Berbat futbol vardı ilk yarı, Lemina dışında futbolcu görmedim.
Fenerbahçe de Kostic beğendim.
İki takımın merkez orta sahası Sara ve Fred futbolu unutmuş.. Skriniar da fena topçu değil.
Barış Alper diye bir adam koskoca Galatasaray da oynuyor, diyeceklerim bu kadar. 5 gol da atsa topçu değil.

Berbat futbol vardı ilk yarı, Lemina dışında futbolcu görmedim.
Fenerbahçe de Kostic beğendim.
İki takımın merkez orta sahası Sara ve Fred futbolu unutmuş.. Skriniar da fena topçu değil.
Barış Alper diye bir adam koskoca Galatasaray da oynuyor, diyeceklerim bu kadar. 5 gol da atsa topçu değil.
40 milyon diyolla Bay’a

40 milyon diyolla Bay’a
İki takımda da 5 milyonluk oyuncu yok, bu adamları kimse transfer etmez. Topu alan yanındaki kişiye veriyor. Böyle rezil futbol olur mu, ama ben söyledim bu maçtan beklentim yok diye. Milleti kart olur, gol olur, kavga çıkar oyunlarına yönlendirme yaptılar.. yine kasa kazandı ilk yarı itibariyle.. maçta sıfır korner var, milletin ocağı söndü haha.

Maç Yunusu çağırıyor. Acilinden Yunus alayım.

Sallainin ilk kontrolleri berbat olmasa bir iki pozisyon çıkardı. Adamın first touchları berbat ya topu kontrol ettiğinde atak ölmüş oluyor.

Lemina sen Gaaassarayın evladısın.

Maç Yunusu çağırıyor. Acilinden Yunus alayım.

Sallainin ilk kontrolleri berbat olmasa bir iki pozisyon çıkardı. Adamın first touchları berbat ya topu kontrol ettiğinde atak ölmüş oluyor.

Lemina sen Gaaassarayın evladısın.
Lemina için maçı izliyorum, daha önce de söyledim. Vasat oyuncuların içinde adam parlıyor.
Çok iyi topçu gerçekten. Yunus ters koşuları ile iş yapar, barış denen adam 1 top götürmedi.
Sara da bitik, alternatifi kim bilmiyorum, takımı çok tanımıyorum.

Geri