Maç Sonucu Galatasaray - Fenerbahçe (0-2) SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yağmurluk mevzusu rezaletti yalnız jdjjf

images (7).jpeg

We are clean.:D

images (8).jpeg

Ahahahahaha vldlvööeg

Fenerbahçe, Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda ise 4 sezondur şampiyonluk yaşayamıyor. Ligde en son 2013-2014 sezonunda mutlu sona ulaşan sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'nda ise 2012-2013'ten beri kupa alamıyor. Fenerbahçe'nin son iki teknik direktörü, herhangi bir kulvarda şampiyonluk sevinci göremedi.

Lan nenem yaşıyordu o tarihlerde.:D Hakkın rahmetine kavuştu tabi. Menerim halen lig şampiyonu olamadı fkdkdlfke

Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda; ▪️ Türkiye'de Başbakanlık makamı vardı. ▪️ Dolar: 1,90 TL ▪️ Euro: 2,50 TL ▪️ Çeyrek altın: 130 TL ▪️ Türkiye nüfusu: 74 milyondu.18 May 2025

Yarıldım.:D

Clckckekkclef

@Hatem kupanın sisteminin değişmesi sence iyi mi kötü mü
Scope’cum, canım kardeşim. Bu soruyu plesk, Gamer, Mastor sorsa ki sormazlar, oturur sabaha kadar tartışırdım onlarla. Neden biliyor musun? Çünkü neyin ne olduğunun farkında olan, aklı başında gs taraftarlarından. Soruyu ne amaçla sorduğunun farkındayım. Bu değişim dün mü oldu? Bak yukarıdaki tff linki istedi inanmadı, çıkardım attım linki hala mütemadiyen ağlıyor. Şimdi bu sistem 2 yıl önce gelmiş mi? Gelmiş. 2 yıl önce Galatasaray ya da başka bir takım çıkıp bu sisteme itiraz etmiş mi? Hayır. 4 takım adil ve eşit şartlarda maçlarını oynamış mı? Oynamış. Bir takım kazanmış mı? Kazanmış. Oynanan bütün müsabakalarda hiç hakem konuşulmamasına rağmen mütemadiyen ağlayacak bişeyler buluyorsunuz senin gibi bir kaç taraftar. O yüzden futbol konularında seninle tartışmayacağım. Ha yukarıda ismini saydığım aklı başında adamlar sorsaydı ki sormazlar, onlarla tartışırdım.

Saçma bir şekilde kupa formatı üzerinden ağlamaya devam edin siz kardeşim

Scope’cum, canım kardeşim. Bu soruyu plesk, Gamer, Mastor sorsa ki sormazlar, oturur sabaha kadar tartışırdım onlarla. Neden biliyor musun? Çünkü neyin ne olduğunun farkında olan, aklı başında gs taraftarlarından. Soruyu ne amaçla sorduğunun farkındayım. Bu değişim dün mü oldu? Bak yukarıdaki tff linki istedi inanmadı, çıkardım attım linki hala mütemadiyen ağlıyor. Şimdi bu sistem 2 yıl önce gelmiş mi? Gelmiş. 2 yıl önce Galatasaray ya da başka bir takım çıkıp bu sisteme itiraz etmiş mi? Hayır. 4 takım adil ve eşit şartlarda maçlarını oynamış mı? Oynamış. Bir takım kazanmış mı? Kazanmış. Oynanan bütün müsabakalarda hiç hakem konuşulmamasına rağmen mütemadiyen ağlayacak bişeyler buluyorsunuz senin gibi bir kaç taraftar. O yüzden futbol konularında seninle tartışmayacağım. Ha yukarıda ismini saydığım aklı başında adamlar sorsaydı ki sormazlar, onlarla tartışırdım.

Saçma bir şekilde kupa formatı üzerinden ağlamaya devam edin siz kardeşim
kanka ben sana zamanını sormuyorum formatın değişmesi normal mi sence iyi mi kötü mü onu soruyorum

artık bizim zamanımız şükür rabbime

Üffff bak şimdi uyuyamayacağım mütamadiyen forkgkrlt

Tamam biraz ciddiyet. Bilader tebrik ettik, efsane oynadınız yahu!

15 yıl veya daha uzun süre kupa alamadınız, delirdiniz, kafayı yediniz. Bu halinizi çok seviyoruz zaten.:D

Bi empati kuruyorum GALATASARAY taraftarı olarak; ben hak etmediğim organizasyonun içinde olsam maça çıkmazdım. Galatasaray olsa çıkmazdı maça tepki olarak. Ama sizin yüzünüz kızarmıyor bile. 2011 yılında Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede son şampiyon Galatasaray ve son ziraat kupası şampiyonu Galatasaray'ın kupasını hakkınız olmayan organizasyonda yer alıp kazandınız.

Tebrik ediyorum bak.:D

Üffff bak şimdi uyuyamayacağım mütamadiyen forkgkrlt

Tamam biraz ciddiyet. Bilader tebrik ettik, efsane oynadınız yahu!

15 yıl veya daha uzun süre kupa alamadınız, delirdiniz, kafayı yediniz. Bu halinizi çok seviyoruz zaten.:D

Bi empati kuruyorum GALATASARAY taraftarı olarak; ben hak etmediğim organizasyonun içinde olsam maça çıkmazdım. Galatasaray olsa çıkmazdı maça tepki olarak. Ama sizin yüzünüz kızarmıyor bile. 2011 yılında Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede son şampiyon Galatasaray ve son ziraat kupası şampiyonu Galatasaray'ın kupasını hakkınız olmayan organizasyonda yer alıp kazandınız.

Tebrik ediyorum bak.:D
Kardeşim yapma 30 yaşında adamsın ya 9 yaş çocuklar gibi fanatikleşme gözünü seveyim :D

Kötü kardeşim. Fenerbahçe kupayı kazansın diye ellerinden geleni yaptılar
sen de tasvir ettiğin Galatasaray taraftarının febe tarafındasın
ben böyle yazan çizen biri değildim sen pasaran ve angienin sürekli Galatasaraya saldırması sonucu böyle yazmaya başladım
ki sana kıyasla hafif bile yazıyorum
bir defa senin yazdığının aynısını yazdım
angie "yönetici febe taraftarına geri zekalı diyor" diye iki ay dolaştı
kendinize bakmadan sürekli karşıya saldırıyosunuz
bu durumda benden edebi bir dille konuşmamı mı bekliyorsunuz

@Bahtiyar
Hatem oyunda yayın açıp Fenerbahçe marşı çalacakmış gel dinle sen de

Geri