Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kokain yoksa febem yok reis.@Hatem kupanın sisteminin değişmesi sence iyi mi kötü mü
Scope’cum, canım kardeşim. Bu soruyu plesk, Gamer, Mastor sorsa ki sormazlar, oturur sabaha kadar tartışırdım onlarla. Neden biliyor musun? Çünkü neyin ne olduğunun farkında olan, aklı başında gs taraftarlarından. Soruyu ne amaçla sorduğunun farkındayım. Bu değişim dün mü oldu? Bak yukarıdaki tff linki istedi inanmadı, çıkardım attım linki hala mütemadiyen ağlıyor. Şimdi bu sistem 2 yıl önce gelmiş mi? Gelmiş. 2 yıl önce Galatasaray ya da başka bir takım çıkıp bu sisteme itiraz etmiş mi? Hayır. 4 takım adil ve eşit şartlarda maçlarını oynamış mı? Oynamış. Bir takım kazanmış mı? Kazanmış. Oynanan bütün müsabakalarda hiç hakem konuşulmamasına rağmen mütemadiyen ağlayacak bişeyler buluyorsunuz senin gibi bir kaç taraftar. O yüzden futbol konularında seninle tartışmayacağım. Ha yukarıda ismini saydığım aklı başında adamlar sorsaydı ki sormazlar, onlarla tartışırdım.@Hatem kupanın sisteminin değişmesi sence iyi mi kötü mü
kanka ben sana zamanını sormuyorum formatın değişmesi normal mi sence iyi mi kötü mü onu soruyorumScope’cum, canım kardeşim. Bu soruyu plesk, Gamer, Mastor sorsa ki sormazlar, oturur sabaha kadar tartışırdım onlarla. Neden biliyor musun? Çünkü neyin ne olduğunun farkında olan, aklı başında gs taraftarlarından. Soruyu ne amaçla sorduğunun farkındayım. Bu değişim dün mü oldu? Bak yukarıdaki tff linki istedi inanmadı, çıkardım attım linki hala mütemadiyen ağlıyor. Şimdi bu sistem 2 yıl önce gelmiş mi? Gelmiş. 2 yıl önce Galatasaray ya da başka bir takım çıkıp bu sisteme itiraz etmiş mi? Hayır. 4 takım adil ve eşit şartlarda maçlarını oynamış mı? Oynamış. Bir takım kazanmış mı? Kazanmış. Oynanan bütün müsabakalarda hiç hakem konuşulmamasına rağmen mütemadiyen ağlayacak bişeyler buluyorsunuz senin gibi bir kaç taraftar. O yüzden futbol konularında seninle tartışmayacağım. Ha yukarıda ismini saydığım aklı başında adamlar sorsaydı ki sormazlar, onlarla tartışırdım.
Saçma bir şekilde kupa formatı üzerinden ağlamaya devam edin siz kardeşim
Kötü kardeşim. Fenerbahçe kupayı kazansın diye ellerinden geleni yaptılarkanka ben sana zamanını sormuyorum formatın değişmesi normal mi sence iyi mi kötü mü onu soruyorum
Kardeşim yapma 30 yaşında adamsın ya 9 yaş çocuklar gibi fanatikleşme gözünü seveyimÜffff bak şimdi uyuyamayacağım mütamadiyen forkgkrlt
Tamam biraz ciddiyet. Bilader tebrik ettik, efsane oynadınız yahu!
15 yıl veya daha uzun süre kupa alamadınız, delirdiniz, kafayı yediniz. Bu halinizi çok seviyoruz zaten.
Bi empati kuruyorum GALATASARAY taraftarı olarak; ben hak etmediğim organizasyonun içinde olsam maça çıkmazdım. Galatasaray olsa çıkmazdı maça tepki olarak. Ama sizin yüzünüz kızarmıyor bile. 2011 yılında Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede son şampiyon Galatasaray ve son ziraat kupası şampiyonu Galatasaray'ın kupasını hakkınız olmayan organizasyonda yer alıp kazandınız.
Tebrik ediyorum bak.![]()
Kardeşim hadi evine git artıkKardeşim yapma 30 yaşında adamsın ya 9 yaş çocuklar gibi fanatikleşme gözünü seveyim![]()
Geldim geldim lobiyi kurKardeşim hadi evine git artık
Anne karnında bu kadar beklemedim
sen de tasvir ettiğin Galatasaray taraftarının febe tarafındasınKötü kardeşim. Fenerbahçe kupayı kazansın diye ellerinden geleni yaptılar