Yarın bizim maçı izleyin, bu maç keyif vermedi. Gerçek yıldızlar sahada olacak.Günay ile alakası yok. Top kayıplarından geldi 2 golde .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarın bizim maçı izleyin, bu maç keyif vermedi. Gerçek yıldızlar sahada olacak.Günay ile alakası yok. Top kayıplarından geldi 2 golde .
Siz o futbolla Manu’yu yenebileceğinizi mi düşünüyorsunuz ;dYarın bizim maçı izleyin, bu maç keyif vermedi. Gerçek yıldızlar sahada olacak.Tebrikler, en azından yendiniz.
Sesim kısıldı yine.skoru aldıktan sonra şu takımın rahat hareketleri çıldırtıyor beni. şu takımdan üç gol yedik, rezillik.
Maç mi vardı.Bittimi mac noldu
Manu eski manu değil ya. Herkes yeniyor . Bunlarda yener kesin ;dSiz de umarım 4-3 kazanabilirsiniz leftycim hahahahahhaha.
Güzel dileklerin için teşekkürler, ben de bir farkla galibiyet bekliyorum zaten.Siz de umarım 4-3 kazanabilirsiniz leftycim hahahahahhaha.
Bu haliyle manuyu sadece eşekler yenemez…Manu eski manu değil ya. Herkes yeniyor . Bunlarda yener kesin ;d
Ölüsü yeter bunlara. 3.5 üst maç yaz ;dBu haliyle manuyu sadece eşekler yenemez…