Galatasaray - Elfsborg ( 4 - 3 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
000162_120x120.png
1729093884624.png

Avrupa Fatihi Galatasaray'ın asla zorlanmayacağı bir rakip, eminim ki çok farklı kazanacaktır.

Galatasaray gibi bir şampiyonu yenmesi yeterli değil miydi?

Tam berabere kalmalık takım…

Siz manchestera kaç atarsanız biz 2 fazlasını atacağız, 5 daha azını yiyeceğiz.

Elfsborg mu ?
Orta Dünyadan mı geliyorlar ? Neden tuhaf, garip takımlar ile oynuyorsunuz önceki takımla da ormanda maç yaptınız, barmen hocadan goller yediniz jkdlkdşl

Elfsborg mu ?
Orta Dünyadan mı geliyorlar ? Neden tuhaf, garip takımlar ile oynuyorsunuz önceki takımla da ormanda maç yaptınız, barmen hocadan goller yediniz jkdlkdşl
1904'ten beri varmış ancak bende çağrışım yapmadı. Son oynadığı Avrupa maçında ise Roma'yı 1-0 yenmiş, riskli takım olabilir.

1904'ten beri varmış ancak bende çağrışım yapmadı. Son oynadığı Avrupa maçında Roma'yı ise 1-0 yenmiş, riskli takım olabilir.
Gs ile yaşıt neredeyse ve kuzey takımı kuzey deyince de aklıma Tromso geldi. Umarım 2. bir Tromso faciası yaşanmaz.

Galatasaray'ın Avrupa maçlarında sorunsuz ilerleyeceği anlamına geliyor ki rakiplere bakınca olması gereken de budur.

Okan hoca dakika 89a kadar tek forvet oynatmaz inş.
Bazen değişiklik yapmayı mı unutuyor bu adam biri dürtsün silkelesin.Hele basit takımlar karşısında geriye düşünce hiç bir b blanı olmaması insanı çileden çıkarıyor.

Elfsborg son lig maçında 3-1 yenilmiş, bakalım Galatasaray da yenebilecek mi?

Leftye bak sen elfsborg son maçında yenilmişmiş.Fener de son lig maçında yenildi leftycim xd
Artık Galatasarayı geçtim rakiplerini de takip ediyorlar gjfjdjd
Elfsborglu Lefty

Leftye bak sen elfsborg son maçında yenilmişmiş.Fener de son lig maçında yenildi leftycim xd
Artık Galatasarayı geçtim rakiplerini de takip ediyorlar gjfjdjd
Elfsborglu Lefty
Avrupa maçlarındaki rakiplerin durumuna da bakıyoruz mecburen, hedefte Avrupa kupası da var. :)

Evet not al lütfen… misal; siz 5-0 yenilirseniz, biz 2-0 yeneceğiz…
Sizin maç bizden bir gün önce olduğu için maç sonucu tahminin varsa onu yaz lütfen. İddia oranlarına bakınca Elfsborg için 9 küsür oran vermişler, demek ki sizden bol gollü ve garanti bir skor bekleniyor. :)

Sizin maç bizden bir gün önce olduğu için maç sonucu tahminin varsa onu yaz lütfen. İddia oranlarına bakınca Elfsborg için 9 küsür oran vermişler, demek ki sizden bol gollü ve garanti bir skor bekleniyor. :)
2 farklı galibiyet yaz bize. Elfsborg güçlü rakip, febe gibi teneke olsalardı 3 atarız derdim…

geçen maçtaki gibi şom ağzımı açmadım fark ettiyseniz, haliyle tahminlerime göre 6-1 kazanıyoruz. 2 penaltı var maçta + hat-trick.

Geri