Galatasaray - Elfsborg ( 4 - 3 )

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Galatasaray
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2 farklı galibiyet yaz bize. Elfsborg güçlü rakip, febe gibi teneke olsalardı 3 atarız derdim…
Karşı takımın oranı oldukça yüksek, insanın aklını çelmiyor değil.:)

2 farklı kazanacaksınız, not aldım.

Avrupa fatihi Galatasaray için büyük gün geldi, başarılar diliyorum.:)

son dakika golüyle beraberliği kurtarırız. biz takımımızı biliyoruz. böyle rahat geçmesi beklenen maçlar bize ters.

Bal liginde mi oynuyorsunuz? 17.30’da maç mı olur………………….

sanki süper ligde 19da samsunla oynamış da beş atmış gibi bi yorum

ABDÜLKERİİİİİM BARDAKÇIIIIII

BARIŞ ALPEEEEER YIILMAAAAZZZZZ

YUNUUUSS AKGÜÜÜÜNNNN

BATSMAANNNN

lan nasıl ofsayt Icardiye faul verin o zaman **Spam/Adversiting**

2 farklı galibiyet yaz bize. Elfsborg güçlü rakip, febe gibi teneke olsalardı 3 atarız derdim…
Maçın hakkı 3-3 fakat karşı takımın kalecisi topu tutamadığı için kendi eli ile kaleye atmış oldu.
İki farklı yenemediniz fakat ülke puanı adına tebrik ederim. Yarın bizi izleyip oyunculuk nasıl olur, görürsünüz.:)

Abdülkerimi keseceksin abi net

Maçın hakkı 3-3 fakat karşı takımın kalecisi topu tutamadığı için kendi eli ile kaleye atmış oldu.
İki farklı yenemediniz fakat ülke puanı adına tebrik ederim. Yarın bizi izleyip oyunculuk nasıl olur, görürsünüz.:)
Hakkı 3 - 3 mü . Kaç pozisyon kaçtı haberin var mı senin . Haktan bahsetmiş bi de alla alla ;d

Abdülkerimi keseceksin abi net

Hakkı 3 - 3 mü . Kaç pozisyon kaçtı haberin var mı senin . Haktan bahsetmiş bi de alla alla ;d
Önemli olan gol olanlar ve böyle bir takımda bile çok zorlandınız.

Ya Lefty gerçekten inanılmazsın başka maçı mı izledin sen? Konu febe olunca devlet bahçeliye dönüyorsun hahahaha

Geri