Galatasaray - Antalyaspor ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
okunması gerek.
bülent timurlenk:

“Eskiden İstanbul’a Medrano Sirki gelirdi, gelmiyor artık, gelmesin de. O sirkte gülüp eğlenen kuşaklar büyüdü, anne-baba oldular. Hayvanlara eziyet edildiğini idrak edip kendi çocuklarını şimdi ne sirke götürüyor ne de hayvanat bahçesine” diyeceğim “Ne alaka” diyeceksiniz. Medrano ne ki bu oyunu sevenler için futbol dünyamızdan daha büyük sirk var mı!

“4 haftadır kazanamayan Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’u, ev sahibinin orta sahasına fazla geldi, Torreira ve Demirbay yorgundular ve son haftaların en silik futbolunu oynadılar. Rakipten ilk yarıda Galatasaray 8 hücum yedi” diyeceğim ‘hayırdır oyun analizi’ mi diyeceksiniz?

İlk yarıda Tete, ikinci yarıda Kerem’in kaçırdığı penaltıyla iki kez rakibin fişini çekme fırsatını kaçıran Galatasaray son düdüğe kadar ecel terleri döktü, Köhn takımına adına sahanın en iyisiydi” diye devam edeceğim hala mı futbol diyeceksiniz.

“Abdülkadir Bitigen hiçbir zaman iyi hakem olmadı” dediğimde “haksızsın” diyeniniz çıkmayacak. Okan Buruk yine doğru değişikliklerle taşlarla iyi oynadı, Sergen Yalçın da bütün imkanlarıyla bu hamlelere cevap verdi” diyeceğim, “Sonucu hakem belirledi” ezberi daha çok satacak…

Çünkü ülkeyi futbolsuzluğa alıştırmaya, oyunun kendisinden başka her şeyi konuşmaya, konuşturmaya yemin etmişlerin sesi çok çıkıyor artık.

Medrano Sirki’nde kedi elbette yoktu, kedi sirk hayvanı değildir. İstanbul’un her kedisine yetecek sokağı da, kapısı da var ama aslanı bir tane... Şimdi bu kez ben demiyorum belgeseller diyor: “Aslanı vuruyorsan, öldüreceksin… Yaralı bırakırsan gelir seni bir çıkmaz sokakta bulur ve…” İtirazı olan National Geographic’e yazsın lütfen...

"Ulan dinime söven müslüman olsa" deyimine uygun hareket ediyor rakip taraftarlar.

Pozisyonlar net penaltı, ofsayt yok.

ulan 6 sayfa neyi tartıştınız hahahaha, yarı otomatik sistemi beğenmiyor adamlar ve bence ofsyat gibiydi yaaa diyorlar hahahah.

En komiği de bir sezonda atılan en çok penaltı dünya rekorunu kıran fenerlilerin konuşması .dd

Pozisyonlar net penaltı, ofsayt yok.

ulan 6 sayfa neyi tartıştınız hahahaha, yarı otomatik sistemi beğenmiyor adamlar ve bence ofsyat gibiydi yaaa diyorlar hahahah.

En komiği de bir sezonda atılan en çok penaltı dünya rekorunu kıran fenerlilerin konuşması .dd

penaltı değil dedikleri pozisyonun aynısından penaltı kazandılar.
var karışamaz diyenler olmuş, türkiye - portekiz (burak yılmaz sayesinde yenildiğimiz maç) aynı pozisyonda var karışmış, penaltı kazanmışız.
bayern maçında icardi’nin yarı-otomatik sayesinde iptal edilen golümüzde “yarı otomatik hata yapacak değil ya” dediler şimdi ise tam tersini söylüyorlar.
lehimize yapılan tek hata torreira’nın kırmızı kart görmemesiydi gel gör ki bunun bir benzerini tadic yapınca “niyeti kötü değildi” dediler
torreira’nın niyeti de kötü değildi o zaman.
ligde 1vs19 atmak neyse de bunlara futbol anlatmak, anlatmaya çalışmak öyle bir hal aldı ki futboldan soğudum.

penaltı değil dedikleri pozisyonun aynısından penaltı kazandılar.
var karışamaz diyenler olmuş, türkiye - portekiz (burak yılmaz sayesinde yenildiğimiz maç) aynı pozisyonda var karışmış, penaltı kazanmışız.
bayern maçında icardi’nin yarı-otomatik sayesinde iptal edilen golümüzde “yarı otomatik hata yapacak değil ya” dediler şimdi ise tam tersini söylüyorlar.
lehimize yapılan tek hata torreira’nın kırmızı kart görmemesiydi gel gör ki bunun bir benzerini tadic yapınca “niyeti kötü değildi” dediler
torreira’nın niyeti de kötü değildi o zaman.
ligde 1vs19 atmak neyse de bunlara futbol anlatmak, anlatmaya çalışmak öyle bir hal aldı ki futboldan soğudum.
Ben diyorum, fener görünce midem kalkıyor, iğreniyorum artık. Bir dönüp bakmıyorlar yav 10 yıldır aynı hikaye, biz nasıl şampiyon olamıyoruz demiyorlar, hala boş boş konuşuyorlar onca olana rağmen. Allah akıl fikir mantık versin, gözlerini açsın.

pazar günü golümüzle beraber sahaya inme ve var incelemelerinin bol bol olduğu bir maç bekliyorum fenerli görünümlü bejekileleri pert edeceğiz : D

Şu videodaki pozisyonlar ve verilen kararlar sonrası yazıp çizecek bişey var mı? Sadece merak ediyorum, Fener maçından sonra Galatasaray’ımızın hakkı yeniyor diyenler sadece şu pozisyonlar için ne diyecek? Icardiye verilen 1 maç ceza için ki emsalleri ortadayken ne diyecekler? Alenen kollanıp şampiyon yapılan bir camia olduğunuzu anlamak için daha ne yapması gerekiyor mesela federasyonun?

Bazı hakemlerin tutumunu da bir noktada anlaşılır buluyorum. Uzun vadeli yatırım yaptıklarını düşünüyorlar. Maalesef kara bir düzen bu, mafyatik bir oluşum. Örneğin bu tip kararlarla Bülent Yıldırım hakemlik sonrası TRT’de yorumculuğa terfi etti;

Bazı hakemlerin tutumunu da bir noktada anlaşılır buluyorum. Uzun vadeli yatırım yaptıklarını düşünüyorlar. Maalesef kara bir düzen bu, mafyatik bir oluşum. Örneğin bu tip kararlarla Bülent Yıldırım hakemlik sonrası TRT’de yorumculuğa terfi etti;

Galatasaray mevcut iktidarın futboldaki yansımasıdır.

Galatasaray mevcut iktidarın futboldaki yansımasıdır.
hayır, fenerbahçe mevcut iktidarın futboldaki yansımasıdır. sorumluluk almama, koltuk sevdası, düşman yaratma, bu düşman üzerinden kitlesini bir arada tutma, hikayelerle kitlesini kandırma vb.. uzar gider.

Geri