Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne film çevirecekler yine kim bilir
Yok abi ben sadece haksızlığa tahammül edemiyorum : dddAbi iki uc ay girmedik foruma,FB tayfasi seni de kaos ve komplo girdabina cekmis demek. : )
Yok abi ben sadece haksızlığa tahammül edemiyorum : ddd
Bir de işi sahada değil de farklı şekilde çözmeye, bağlanmaya çalışılması tiksindiriyor : dd
Keşke vermeselerdi cidden, hafif bir temas var gibi ama açıdan da öyle gözüküyor olabilir. Perspektif penaltısı istemiyoruz biz. Onurlu camia.böyle penaltı olmaz. dün fenere bugün galatasaray'a.
Yavru Kanarya aslanı yerse görürsün SjssjsjKonu mac konusu degil de,sanki yavru kanaryalarin sitem konusu olmus.Konu basligina parantez icin de (Beddua İcerir) eklense fena olmaz. : )
hatem geliyor ya, hissediyorum. şimdi galatasaray kollanıyor diye susmaz. kaç, kaç.Keşke vermeselerdi cidden, hafif bir temas var gibi ama açıdan da öyle gözüküyor olabilir. Perspektif penaltısı istemiyoruz biz. Onurlu camia.
Yavru Kanarya aslanı yerse görürsün Sjssjsj
Tartismali penaltı temas var mı yok mu anlayamadım.
böyle penaltı olmaz. dün fenere bugün galatasaray'a.