bittikabiya
Üye
forumsala özel 3-5 bilet verirsiniz heralde gitmek isteyenler için sevaptır. ha ben sevmem böyle inli cinli orası gidecekler için.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fragmanin girisindeki diyalog etkileyici olmus, "peki ya gercek sizi korkutursa?". Sanirim bu tarz filmler icin secilebilecek en iyi giris cumlelerinden biri.
Film tarzim degil ama madem aramizdan birisi isin icinde, gider izlerim, meraklisina tavsiye de ederim. Basarilar.
abi hayırlı olsun, nihayet emekleriniz görücüye çıkmış. fragmanınızı çok uzun, film içinden çokça da spoiler vermişsiniz hissine kapıldım. türk korku filmlerinden pek haz almasam da söz verdiğim ben de gideceğim.
Hayırlı olsun hocam. Supernatural havası var, teyzeyi şeytanlar ele geçirmiş : )
![]()
Forseti hatırlat izledikten sonra sana bir de senaryoyu okutayım ;)
Bu sefer başka bir yer olsun. Malum senin "yön duygun yok" :asd:
@EkSen
hikaye yaşanmış bir hikayeden uyarlamamı ? türk korku temalı filmlerin cin konulu olmasının sebebi gerçek olduğuna inanılmasımı ? sanırım uzmanlık alanınızdı cinler birde
ve dediniz gibi diger cin filmleriyle bağdaşan bir senaryo yok cin olması haricinde başarılar dilerim. fırsatı bulunca izleyeceğim emeğine sağlık