Fragmanımız çıktı .. Ifrit'in diyeti cinnia

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Hikaye ve Senaryosunu yazdığım İfrit'in Diyeti Cinnia Fragmanı

[YOUTUBE]ellZAFO8Npg[/YOUTUBE]

abi çok tanıdık bi senaryo sanki.
emeklerinize sağlık gişesi bol olsun.

Senaryolar aşağı yukarı benzer olsa da hep ilgimi çekmiştir bu filmler :)

Sonunda sasiriyomuz bununda abi.
Ya bisey sorucam ifrit diye bi film daha hatirliyorum bu onun devami niteligindemi. Benmi karistiriyom

Sonunda sasiriyomuz bununda abi.
Ya bisey sorucam ifrit diye bi film daha hatirliyorum bu onun devami niteligindemi. Benmi karistiriyom

Hikaye süpriz finalli evet ..
İfrit Tamara diye bir film yapılmıştı zamanında ama bizimle alakası yok ..

Hadi hayırlı olsun insaallah
emeklerinize sağlık umarım dilediğiniz gibi neticeler alırsınız.

Umarım güzel gişe yapar abi. Ben korkacağım için gidemem ama öneririm çevreme :)

Teşekkür ederim .. Fragmanı pek beğenmediniz sanırım ..

Abi bana ise bu yorum ben fragmandan korktum. Bu tarz filmler bana göre değil yarıda kestim yani. Sonra aklıma geliyor yolda filan paronayaklaşıyorum :))))

Bunu bana dediysen izleyemedim abi mobildeyimde ama izlicem laptopa gecince. Boyle filmlerde yerli yapimlara destek olmak adina fragmana gore davranmiyorum dabbe serisi harix tum yerli korku ve diger yapimlara gitmis izlemisimdir.

Bu arafa kabaligimin kusuruna bakmayin elinize emeginize saglik

Est .. Görüşleriniz eleştirileriniz değerlidir nazarımda .. Her türlü yoruma açığım sağolun var olun ..

Hikaye ve Senaryosunu yazdığım İfrit'in Diyeti Cinnia Fragmanı

[YOUTUBE]ellZAFO8Npg[/YOUTUBE]

Üstad'ım normalde korku filmlerinde bana bir gülme gelir. O yüzden izlemem ama vizyona düşünce arkadaşlarıma şiddetle tavsiye edeceğimden şüphen olmasın

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :)

Hayırlı olsun : ) gidip uzun uzun yorumlamayi planlıyorum : )

Fragmanin girisindeki diyalog etkileyici olmus, "peki ya gercek sizi korkutursa?". Sanirim bu tarz filmler icin secilebilecek en iyi giris cumlelerinden biri.

Film tarzim degil ama madem aramizdan birisi isin icinde, gider izlerim, meraklisina tavsiye de ederim. Basarilar.

Geri