Fragmanımız çıktı .. Ifrit'in diyeti cinnia

Konu sahibi son olarak 56 gün önce görüldü
forumsala özel 3-5 bilet verirsiniz heralde gitmek isteyenler için sevaptır. ha ben sevmem böyle inli cinli orası gidecekler için.

Hayırlı olsun hocam. Supernatural havası var, teyzeyi şeytanlar ele geçirmiş : )

O7RyJ5.png

abi hayırlı olsun, nihayet emekleriniz görücüye çıkmış. fragmanınızı çok uzun, film içinden çokça da spoiler vermişsiniz hissine kapıldım. türk korku filmlerinden pek haz almasam da söz verdiğim ben de gideceğim.

Fragmanin girisindeki diyalog etkileyici olmus, "peki ya gercek sizi korkutursa?". Sanirim bu tarz filmler icin secilebilecek en iyi giris cumlelerinden biri.

Film tarzim degil ama madem aramizdan birisi isin icinde, gider izlerim, meraklisina tavsiye de ederim. Basarilar.

Dokundurtmadığım diyaloglarımdan biridir .. Sağolasın Raskol ..

abi hayırlı olsun, nihayet emekleriniz görücüye çıkmış. fragmanınızı çok uzun, film içinden çokça da spoiler vermişsiniz hissine kapıldım. türk korku filmlerinden pek haz almasam da söz verdiğim ben de gideceğim.

Fragman normal fragman süresi aslında ama spoiler konusunda haklısın kesinlikle .. Yine de süprizi bozmadık o filme saklandı :)

EkSen merakla bekliyorum filmi gerçekten dikkat çekici izleyip konuyu çok daha iyi hazmetmeyi istiyorum elbette hayırlı ola inşallah :)

Forseti hatırlat izledikten sonra sana bir de senaryoyu okutayım ;)

@EkSen

hikaye yaşanmış bir hikayeden uyarlamamı ? türk korku temalı filmlerin cin konulu olmasının sebebi gerçek olduğuna inanılmasımı ? sanırım uzmanlık alanınızdı cinler birde

ve dediniz gibi diger cin filmleriyle bağdaşan bir senaryo yok cin olması haricinde başarılar dilerim. fırsatı bulunca izleyeceğim emeğine sağlık

Hayırlı olsun abi fragmanı izledim başarılı gözüküyor ama filme gideceğimi sanmıyorum bu tarzlar bana göre değil :D

Filmde başrol oynayan birinin başına bir şeyler gel.iş diye okudum abi doğruluk payı nedir neler geldi?

Hayırlı olsun :)Yayınlanmaya başladıgı an bütün cesaretimi toplayıp izlicem çocuklarla birlikte :)

helal kadına...bi tek senin koynuna mı girecektim diyo kocasına [emoji23]

dönerci kedi

@EkSen

hikaye yaşanmış bir hikayeden uyarlamamı ? türk korku temalı filmlerin cin konulu olmasının sebebi gerçek olduğuna inanılmasımı ? sanırım uzmanlık alanınızdı cinler birde

ve dediniz gibi diger cin filmleriyle bağdaşan bir senaryo yok cin olması haricinde başarılar dilerim. fırsatı bulunca izleyeceğim emeğine sağlık

Hoca karakteri ve yaşadıkları gerçektir .. Anlattıkları ise tamamen gerçektir .. Gerisi kendi kurgum ..

Ben bir Türk izleyicisi olarak hayaletli, zombili, seri katilli filimlerden korkmuyorum ve de ilgimi çekmiyor .. ( Cinler de korkutmuyor gerçi beni ) Yine de cin temalı korkular bizim kültürümüzde varlar ve gerçekler, dolayısıyla ilgi görmesi normal ..

Geri