Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kırmamak için devam ediyordur sjksZaten herkes atılan fotoda ki kişiyi beğenmediği zaman mesajlaşmaya devam ediyor kimse aksini yapmıyor yaw he he
Guzel yazmisimgenelde tipini beğenmediklerine kanki kunki ayagı cekerler
samimi arkadasım pozu verirler SADECE ARKADAŞ.
oysa yakısıklı olsaydı bi albenisi olsaydı sadece arkadasla kalmayacagını hepimiz hemfikirz zaten
hoş cocukmus yaaaa cümlelerini duyabilirdik sanırım sefgili olurlardı kes1n qweqwe
YalancıKızlar: Benim için tipin hiç bir önemi yok Biraz ZEK1 olsun KArakterli oLsun YETER BRUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
boydan foto şart.
yüze bakıp aldanamam xs
Genelde agzı iyi laf yapan erkekler çok yakışıklı olmuyor. Çok yakışıklı erkek ise bu konuda eksik oluyor herşey bir yerde toplanmıyor kızlar hayal kırıklığına uğramayın..
Çok uzun kim uğraşacak :d ölü taklidi yapıyorum benyok, birden kesmeyeceksin minik minik. ailevi sorunlarım var, diyeceksin; hastayım, kendimi iyi hissetmiyorum falan. ölmüş bir akrabanı tekrar öldürüp 'sen ne kadar anlayışsız birisin ya, cenazemiz var diyorum' deyip karşı tarafı suçlayacak ve tereyağından kıl çeker gibi halledeceksin işi......tertemiz......
etik değil.........Çok uzun kim uğraşacak :d ölü taklidi yapıyorum ben