Fotoğraf yollanan kızın muhabbeti kesmesi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Zaten herkes atılan fotoda ki kişiyi beğenmediği zaman mesajlaşmaya devam ediyor kimse aksini yapmıyor yaw he he

geçmiş olsun denir.

genelde tipini beğenmediklerine kanki kunki ayagı cekerler
samimi arkadasım pozu verirler SADECE ARKADAŞ.
oysa yakısıklı olsaydı bi albenisi olsaydı sadece arkadasla kalmayacagını hepimiz hemfikirz zaten
hoş cocukmus yaaaa cümlelerini duyabilirdik sanırım sefgili olurlardı kes1n qweqwe

YalancıKızlar: Benim için tipin hiç bir önemi yok Biraz ZEK1 olsun KArakterli oLsun YETER BRUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Guzel yazmisim

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
çok üzücü bir olay.
dram.
üzücü.

Genelde agzı iyi laf yapan erkekler çok yakışıklı olmuyor. Çok yakışıklı erkek ise bu konuda eksik oluyor herşey bir yerde toplanmıyor kızlar hayal kırıklığına uğramayın..

Muhabbeti arkadaş düzeyinde tutamayacak kadar beceriksiz ya da düşüncesiz insandır.

Genelde agzı iyi laf yapan erkekler çok yakışıklı olmuyor. Çok yakışıklı erkek ise bu konuda eksik oluyor herşey bir yerde toplanmıyor kızlar hayal kırıklığına uğramayın..

bak bu çok doğru bir tespit, aynı durum kadınlarda da vuku buluyor, çok güzellik ile zeka arasında bir dengesizliklik oluyor. aman zaten çok zeki kadını ne yapacağız oturup satranç oynayacak değiliz ya.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yok, birden kesmeyeceksin minik minik. ailevi sorunlarım var, diyeceksin; hastayım, kendimi iyi hissetmiyorum falan. ölmüş bir akrabanı tekrar öldürüp 'sen ne kadar anlayışsız birisin ya, cenazemiz var diyorum' deyip karşı tarafı suçlayacak ve tereyağından kıl çeker gibi halledeceksin işi......tertemiz......

yok, birden kesmeyeceksin minik minik. ailevi sorunlarım var, diyeceksin; hastayım, kendimi iyi hissetmiyorum falan. ölmüş bir akrabanı tekrar öldürüp 'sen ne kadar anlayışsız birisin ya, cenazemiz var diyorum' deyip karşı tarafı suçlayacak ve tereyağından kıl çeker gibi halledeceksin işi......tertemiz......
Çok uzun kim uğraşacak :d ölü taklidi yapıyorum ben

Lafı dolandırmayı sevem her konuda olduğu gibi bu konuda da çok net ve açık sözlüyüm bu bir ikincisi ise sohbeti foto yollamaya götürecek kadar ilerletmişsem muhhakkak beni etkileyen bişeyler olmuştur benim için için karekter ve düşünce yapısı okey ise çok yakışıklı olmasına gerek yok dış görünüş her zaman yanıltıcı olmuştur içindeki cevhere bakarım ben…

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri