Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmiyorum ya belli bir sohbet döndüyse sonra fotolar atildiysa ben beğenmediğimi dilegetiremezdim sanırım samimiyetini beğenirim mesela. Nebilim begenebilecegim biseyini bulurum nekadar zor durum olur belki karşı taraf için. Alışmıştır baglanmistirda demicem sadece benimle sadece ve sadece sohbet etmek bile onu iyi hissettiriyordur mesela bi gunaydin yazıslarim ... gününü güzel geçmesini sagliyodur? Belki de sadece beni düşününce bile işleri rast gidiyordur? Ben ona bunu yapamam gidemem hiç bir beklentisi yok belki. Sadece selamlasmak yaa selamlasmak arada hal hatır bile onu çok mutlu ediyodur... bi insana iyi gelmek ona iyi anlamda dokunabilmek iyi hissettirebilmenin duygusu pahabicilemez olmalı sanırım..
Aynı şeyi düşünüyorum:dGenelde agzı iyi laf yapan erkekler çok yakışıklı olmuyor. Çok yakışıklı erkek ise bu konuda eksik oluyor herşey bir yerde toplanmıyor kızlar hayal kırıklığına uğramayın..