Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Yönetimler değişti, fikirler değişti vs. Bu tabuyu herkes uygulayacak diye bir şey yok elbet. Kaldı ki yönetimde kalma süresi önemli. Ayrıca gözden kaçmış olabilir. İstisnaları buna dâhil etmiyorum bile.
Ben şuan ki yönetim hariç bahaneden beri buranın yönetiminde bulundum. Önce ki sahibi ile sadece ters düşmemden ötürü verilmedi.. Zira konu verilip, verilmemesi de değil aslında, sadece kişisel tercihlere göre bu dediğin değişir demek istiyorum sana.

• Beğen
Tepkiler: 0
Normalde yönetimde belli bir sure kalip foruma emek verdiginde kendi isteginle veya baska kosullarda yonetimden ciktiginda emektar ranki veriliyor :)

Normalde yönetimde belli bir sure kalip foruma emek verdiginde kendi isteginle veya baska kosullarda yonetimden ciktiginda emektar ranki veriliyor :)
Demek ki ben normal değilim bunu da anlamış oldum, teşekkürler xjsjsks.

Gözün alışması için zamana ihtiyaç var.
Şahsen kendi fikrimce eksikleri olduğunu düşündüğüm bir yapılandırma bu. :)
Sadeleştirme hoş bir düşünce olmuş ama foruma emek verip 15 bin ve üstü mesaj atan aktif üyeler biraz fazla göz ardı edilmiş sanki.
Artık altınlarım dizi dizi diyemeyeceğim..

15k üstü özel üye olsun aktif olanlar…
Ama ben siyahı sevdimmmm. Asil durdu.

mesaj sayısına göre blirlenebilir aslında
20bin mesaj üzeri atanlar Şu rank
veya 30 bin mesaj üzeri atanlara şu özellik ( Mesaj silme düzenleme sınırsız ) gibi gibi özellikler getirilebilir

çok basit ve kalın puntosuyla nickin önüne geçmiş

15 bin üstü mesajı olan üyelere bireysel emeklilik yapacaklar. bi durun kardeşim, bir günde kurulmadı hiçbir şey... değiştirecekler yavaş yavaş, ürkmeyin. <3

15 bin 25 bin mesaj arası - yeni wampir olmuş üyeler
25 bin 35 bin mesaj arası - MELEZ hem wampir hem kurt adam
35 bin 100 bin mesaj aralıgı = klaus-immortal.gif

Geri