Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Ben de karsimizda pek kimsenin kalacagini sanmiyorum, hadi diyelim direndiler.. oyle bi konusuruz ki kitleri basamadan duserler. Sonucta bizim konusmamiz bir awm etkisinde. Arkadaslari ezmeyelim simdi.:8EadJ7:

En azından yargı dağıtmanın ne denli önemli olduğunu görmüş olurlar ve belki birazda olsa bizlerden feyz alırlar bence sevap pointlerimizi artırmış oluruz :1237377b04awcsbk1: pubg ile bir mermide birçok kuş vurabiliriz;d harika değil miyiz yahu ;$ :3:

Benimki siyah olsun.
Bir kere de isteğimi geri çevirmeyin ay.

Rengimi sevmiyorum kımıl kımıl olsun istiyorum çok soluk rank

Benim rankı üye yapsınlar sadece halkın adamıyım ne o öyle altın falan yakışmaz bize

ben canım morumu geri istiyom ya. hayatta sevdiğim tek mordu. üf

Bu forumda 'Banlı üye' rankı yok şu an fark ettim. O kadar rank var ama o yok. :D

Benimkinde platin yazıyor. Sanki kaza geçirmişim de üyeliğimin eklemleri platin çivilerle tutturulmuş gibi :)

platine anlam katan karma
yoksa platini kim ne yapsın

Ocean beyin silex beyin tagı var,
Benim neden yok.....

O değil bunlar arkamızdan pubg muhabbeti yapmışlar ben görmemişim tüh ya.

@Mahlas daha iyi bilir hangi rank eklenmeli sence Elmas tan sonra? Gerci pirlanta demissin ama daha farkli onerilerin varmi

elmasın üstü pırlanta mı sjsjs tövbest. pırlantanın sonunda da çeyrek altın takıp yollayalım o zaman üyeleri, nasıl fikir? rankları salın kardeşim, zaten curcuna ortalık…

Bence herkes siyah renk olmali tum ranklar kaldirilsin özel üye rankıda dahil :emoji_penguin:

Geri