Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende cok iyi age of empires oynarimcidden. ama bu tarz oyunlarin bize gore olmasada genele gore modasi gecti, aklinda katilim olabilecegini düşündugun bir turnuva varsa organize edelim hepberaber.
@X pubg de sonuncu olsam yinede rank verir misiniz jxjx
aoe2, age of mythology, aoe3 hepsi var hala oynuyoruz daha dün oynadık, 4 arkadaş girip oynuyoruz hoş şuanda pubg deyiz bana hepsi uyar sadece fps oyunlarında pek rakibim olmadığı için genelde cs den bahsediyorum, steam üzerinden olduğu takdirde hepsine varım ben.
![]()
Reizz sana en son kendi rankimi vereceğim , vallahi bak![]()
Tamam o halde beraber bir organizasyon yapmaya ne dersin?
buradan katılım olacağını sanmıyorum, olursa beni sayın ben pek sevmem bir şeyleri organize etmeyi.
Discord server'ım var şu an 2 kişiyiz ama bonba gibi geliyoruz katılmak isteyen arkadaşlar;
https://discord.gg/aagzDE
Şu linkten şaapabilir.
Bunu bir turnuva seklinde organize edebiliriz?
Bence ciddi manada guzel bir organizasyon yapabilirsin, ben her konuda destek olurum.
Oyun oynama konusunda da siLex olur.
Awm ile headshot yemek istemeyebilirler tabii... tabancayla bile yargı dağıtan ekibiz nihayetinde *-*Pubg soz konusu ise, Melodram, Enchanting, hahahah ve ben olmadikca amator bir ekip olarak kalirsiniz.
PUBG derken Pubg Mobile'dan bahsetmiyoruz yalnız. Silah sesinin nerden geldiğini göremiyosun :l
Tek rakibimiz Mitrain ve Kozmik Karınca olabilir Pubg'de, burada kimsenin karşımızda durabileceğini sanmıyorum. Haksız rekabet olur... juju biz okey turnuvasına mı katılsak kimseyi 3 seviye kaskıyla rencide etmeyelim![]()