Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
Bende cok iyi age of empires oynarim :) cidden. ama bu tarz oyunlarin bize gore olmasada genele gore modasi gecti, aklinda katilim olabilecegini düşündugun bir turnuva varsa organize edelim hepberaber.

aoe2, age of mythology, aoe3 hepsi var hala oynuyoruz daha dün oynadık, 4 arkadaş girip oynuyoruz hoş şuanda pubg deyiz bana hepsi uyar sadece fps oyunlarında pek rakibim olmadığı için genelde cs den bahsediyorum, steam üzerinden olduğu takdirde hepsine varım ben.

RNVUqc.jpg

aoe2, age of mythology, aoe3 hepsi var hala oynuyoruz daha dün oynadık, 4 arkadaş girip oynuyoruz hoş şuanda pubg deyiz bana hepsi uyar sadece fps oyunlarında pek rakibim olmadığı için genelde cs den bahsediyorum, steam üzerinden olduğu takdirde hepsine varım ben.

RNVUqc.jpg

Tamam o halde beraber bir organizasyon yapmaya ne dersin?

ahahah günah keçisi ben mi oldum şimdi, bana ne dediyseniz yaptım yine size yaranamadım proje sorumlusu beyefendi ! ,

şimdi durum şöyle ki bizim tarafta hemen herkes modern tamayı kullandığı için biz rankları ona göre, ona yakışacak şekilde ayarlamıştık, hatta daha önceden forumun teması yeşil değil tamamen stil dosyalarını elden geçirmiş gece mavisi şeklinde yapmıştım. ancak daha sonra teknik bir hatadan dolayı benim yaptığım still dosyaları (.css'ler) silindi ve temanın orjinal haline geri döndük. o sebeple bu temada da sırıtan ranklar var. sonrasında forumsal ile birleşme durumu olunca, forumsal üyeleri de pek tabii geçmişte kullandıkları ve aşina oldukları temayı kullanma taraftarıydı. e bu ranklar da o temaya uymadı sırıttı, boyutları ona göre ayarlı değildi, büyük durdu küçük durdu vs. @X bana bu konu hakkında ricada bulundu ancak bu hafta işlerimin yoğunluğundan dolayı bakamayacağımı söyledim. bu hafta sonu bir aksilik olmazsa bütün rankları ve butonları elden geçirip transparan rank ve butonlar yapacağım ki tüm tema ve renklere uysun.

Bu süre zarfında görüş, öneri, öyle olmasın şöyle olsun, ne istiyorsanız söyleyin. bana tekrar tekrar iş yaptırmayın ! öperim yanacıklarınızdan.

• Beğen
Tepkiler: X
PUBG kaldıracak PC'ye sahip olanlar gelsin Apex'te takım kurarız

PUBG derken Pubg Mobile'dan bahsetmiyoruz yalnız. Silah sesinin nerden geldiğini göremiyosun :l

Siyah ve gri tonlarını sevdiğimden nedense bana kullanıcı adı rengi güzel geliyor.
Rankların da mesaj sayısı yükseldikçe isim değişmesi hoş.
Bomboş üye konumunda olmaktansa bronz, gümüş, altın, platin yazması daha iyi.

Tek rakibimiz Mitrain ve Kozmik Karınca olabilir Pubg'de, burada kimsenin karşımızda durabileceğini sanmıyorum. Haksız rekabet olur... juju biz okey turnuvasına mı katılsak kimseyi 3 seviye kaskıyla rencide etmeyelim:(

Tek rakibimiz Mitrain ve Kozmik Karınca olabilir Pubg'de, burada kimsenin karşımızda durabileceğini sanmıyorum. Haksız rekabet olur... juju biz okey turnuvasına mı katılsak kimseyi 3 seviye kaskıyla rencide etmeyelim:(

Ben de karsimizda pek kimsenin kalacagini sanmiyorum, hadi diyelim direndiler.. oyle bi konusuruz ki kitleri basamadan duserler. Sonucta bizim konusmamiz bir awm etkisinde. Arkadaslari ezmeyelim simdi.:8EadJ7:

Geri