Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Xerath nerede yaaa? Ben severdim onu.

Benim unutamadığım tüm forumun katıldığı özeller okunuyor kavgası

Bu konuyuda ben acmisim yine bi aa benmisim durumu olustu. Alperin kendini dusa atmasi, x in hepimizi kilictan gecirmesi, ozeller okunuyor mu sorulari, esekherif olayi, sansursuz bolum, bi telegram vukuati uzar gider. Guzel kavgalardi. Zamaninda istenmeyen olaylari simdi arar olduk. Ah mazi cok tatli.. simdi anca kisir yiyoruz.

Xerath nerede yaaa? Ben severdim onu.
bana çevrendekilere dikkat et demişti.. beremin güzelliğinden bahsetmişti, hiçbir iletişimimiz olmamasına rağmen… en sona da C yazmıştı. sonra belki açıklarım dedi ve açıklamadan gitti…. döner mi dersin??

Bu konuyuda ben acmisim yine bi aa benmisim durumu olustu. Alperin kendini dusa atmasi, x in hepimizi kilictan gecirmesi, ozeller okunuyor mu sorulari, esekherif olayi, sansursuz bolum, bi telegram vukuati uzar gider. Guzel kavgalardi. Zamaninda istenmeyen olaylari simdi arar olduk. Ah mazi cok tatli.. simdi anca kisir yiyoruz.
Y a ş l a n d ı k

@aegishjalmur seni takdir ediyorum.. hiçbir olayda başrol değilsin :) nasıl başardın bunu, hele anlat bakalım.. sadece keyif yapan kısımda oldun, ne kavga ederken gördük, ne de bir arkadaşı ölümüne savunurken.. bir kere inceden yükseldin bir konuda, o da yine arkadaş gazı vardı :)

bana çevrendekilere dikkat et demişti.. beremin güzelliğinden bahsetmişti, hiçbir iletişimimiz olmamasına rağmen… en sona da C yazmıştı. sonra belki açıklarım dedi ve açıklamadan gitti…. döner mi dersin??
Hiç bilmiyorum ki. Gelir umarım.

@aegishjalmur seni takdir ediyorum.. hiçbir olayda başrol değilsin :) nasıl başardın bunu, hele anlat bakalım.. sadece keyif yapan kısımda oldun, ne kavga ederken gördük, ne de bir arkadaşı ölümüne savunurken.. bir kere inceden yükseldin bir konuda, o da yine arkadaş gazı vardı :)
O hangisi yav unutmuşum, gaza da gelmem hiç normalde kavgalarda…

O hangisi yav unutmuşum, gaza da gelmem hiç normalde kavgalarda…
Büyümedi olay ya, Psinoza vardı karşı rakip :) sen sonradan dahil oldun.
Uzun zamandır tartışma yok forumda, herkes eksikliğini hissediyor. En son ben atışma yaşadım sanırım haha.

O değilde Abi :D
Birde Üyeliğini silmediğimiz için mahkemeye başvuracak bir şahıs daha vardı. Sanırım Diğer İRC platformunda konu açmıştı

Marifetli eller yarismasina katilan bir aday bizi resmini kaldirmamiz icin savciliga vermekle tehdit etmisti. Hey gidi gunler…

Bu gozler bunu bile gordu bu platformda.

• Beğen
Tepkiler: X
Büyümedi olay ya, Psinoza vardı karşı rakip :) sen sonradan dahil oldun.
Uzun zamandır tartışma yok forumda, herkes eksikliğini hissediyor. En son ben atışma yaşadım sanırım haha.
O teröriste hep ayardım ben zaten ya hahaha arkadaş gazı falan hatırlamıyorum hiç .ddd

Ne günlerdi be

Olgunlaştık ve her şeye artık olur böyle şeyler gözüyle bakıyoruz.

Ben çok kavga ederdim ya hey gidi hey...
Mastor bana fevriş derdi.. bir posta da ona ayar olurdum... Sahi mastor nerede ya??

Hafızam bu noktada berbat, tanık olduğum tartışmalar oldu fakat hiçbirini hatırlamıyorum.

cahil insan kavga eder
bilgili insan ikna eder

Geri