Forumun miladı dolması..

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Varsın olsun yıllar geçsin üstünden, sevdim ya seni miladım o gündür… yoncalodi’nin böyle bir şarkısı vardı, bu konuyu okurken içimden bu şarkıyı söyledim kfjf
Bana en çok hha uzun uzun yazıyor gibi geldi, bir de imla hatası neredeyse yok… sen yazsaydın bir sürü imla hatası bulurduk, hani hatırlıyor musun X’e bir kere uzun uzun bir şey yazmıştın da, çok gergin bir andı, ben araya girip seni alıntılayıp neredeyse hiç imla hatası yok yazmıştım jfjf ayy nostalji rüzgarı.. X’e söz hakkı doğmaması için postunu düzenler misin karşim…

Gergin olduğum zamanlar düzgün yazarım tüm mahalle bilir beni……. biri ağlarken kaşların ne güzel nerede aldırdırdın diyenler gibi kalkmışsın orada bana imla hatan yok diyon tansiyonum 120 olmuş………

Son zamanlarda tüm mesajlarını okuduğum tek konu. Forumun ne olduğu, nasıl bir mantıkla ilerlemesi gerektiği ve buradaki kitleyi neyin dinamik tutacağı belli aslında. Manası isminde olan bir mecra, çok zorlamaya gerek yok.

Verin yetkiyi, görün etkili.

@Swat kaça satıyorsun?

miadı olsaydı üzülürdüm, neyse ki miladıymış.

Yabaninin konusu diye hiç bakmamıştım konuya herkes yazmış... swat bile.... çok uzun yazıları okumadım ama herkes haklı gibi duruyor...

Yabaninin konusu diye hiç bakmamıştım konuya herkes yazmış... swat bile.... çok uzun yazıları okumadım ama herkes haklı gibi duruyor...
Görende Einstein,nietzsche ve Tolstoy yorum yapıyor sanır.!Merakına yenildin

seni seviyorum
yani
seni seviyorum
eee
falan filan

resized_039ba-46ae3dc2kardesler3.jpg

Ayy hep aynı döngü.. üşenmiyor da kimse, uzun uzun anlatıyorlar hâlâ….

Miad olmasın o yabani
Forumda bir tane Türkçe hocası vardı görmesin o,takıntılıydı bu konularda.
Miladiniz kutlu olsun.

...

Her yerde bi türkü 'forum fosil oldu' vs.
Sanirim bi değişiklik olmasından yanasiniz. Var olan sistemin ya da yönetiminden memnuniyetsizlik var. Ki bu ifade bu yüzden kullanılıyor. -sanirim-

Eski sistemleri bilemem ama uzun zaman sonra -2008'den sonra- ilk defa bi site sahibinin forum ile ilgili samimi alaycı olmayan bi yanıtını gördüm.

Uyelere ne yaparsaniz yapin yaranacaginizi ben de dusunmuyorum.

Asırı bilmislikleri, saygisizca konusmalari, alaycı tavırlar ile de ucusuyorlar e dogal olarak havalar -° olunca gelebilecek yeni'likler de donmus olacak.

Yine de sürdürülebilir yeniliklere denenebilinir.

Geri