W
Elmas Üye
Yav adam polise nickinin hesabini vermis siz ne diyorsunuz :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Varsın olsun yıllar geçsin üstünden, sevdim ya seni miladım o gündür… yoncalodi’nin böyle bir şarkısı vardı, bu konuyu okurken içimden bu şarkıyı söyledim kfjf
Bana en çok hha uzun uzun yazıyor gibi geldi, bir de imla hatası neredeyse yok… sen yazsaydın bir sürü imla hatası bulurduk, hani hatırlıyor musun X’e bir kere uzun uzun bir şey yazmıştın da, çok gergin bir andı, ben araya girip seni alıntılayıp neredeyse hiç imla hatası yok yazmıştım jfjf ayy nostalji rüzgarı.. X’e söz hakkı doğmaması için postunu düzenler misin karşim…
Gergin olduğum zamanlar düzgün yazarım tüm mahalle bilir beni……. biri ağlarken kaşların ne güzel nerede aldırdırdın diyenler gibi kalkmışsın orada bana imla hatan yok diyon tansiyonum 120 olmuş………
Görende Einstein,nietzsche ve Tolstoy yorum yapıyor sanır.!Merakına yenildinYabaninin konusu diye hiç bakmamıştım konuya herkes yazmış... swat bile.... çok uzun yazıları okumadım ama herkes haklı gibi duruyor...
Güzel konu açmışsın tebrik ederimGörende Einstein,nietzsche ve Tolstoy yorum yapıyor sanır.!Merakına yenildin
Her 10 konumdan 9’u güzel ama bakmıyorsun işte!yapacak bir şey yok..Güzel konu açmışsın tebrik ederim
Miladiniz kutlu olsun.Miad olmasın o yabani
Forumda bir tane Türkçe hocası vardı görmesin o,takıntılıydı bu konularda.
@Swat fake hesabından mi yazdın bunları doğru söyle....

fike fake fitne ile işim olmaz benim, aklımı deliricem ya itamlara bak şaka gibi@Swat fake hesabından mi yazdın bunları doğru söyle....