Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O halde bu başlık neden var bu konu neden var.?Bu forum 2. @Klaus u kaldirmaz delikanli![]()
Kardişim hiç düğüne gitmedim, beni de davet et plzbuldum ben zaten konu kilit .s![]()
Ciddi sandım bianutandırmasana gardaşım bi an hayal ettim .p
oyş
Şimdi birinin sevgilisi olabilir, yazarsam o adama da saygısızlık olur. Ama hem sesi hem kendisi güzeldi.Hadi ya nicki neydi peki @RYMIA
Bana da fake diyorlardı. Belki de yanlış anlaşılmadır.keşke gitseydi....... feyk çıktı......
hayır yanlış anlaşılmadı...... peygamber efendimiz için salavat zinciri konusu açmış ama foruma sarhoşken gözlerinin buğulandığı fotoları yüklüyor...... yanlış anlaşılmadı feykti baya.....Bana da fake diyorlardı. Belki de yanlış anlaşılmadır.
Telefonumda bir sürü saçma resim var. Yanlışlıkla foto atarsam bu beni fake yapmaz amaaahayır yanlış anlaşılmadı...... peygamber efendimiz için salavat zinciri konusu açmış ama foruma sarhoşken gözlerinin buğulandığı fotoları yüklüyor...... yanlış anlaşılmadı feykti baya.....
hayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......Telefonumda bir sürü saçma resim var. Yanlışlıkla foto atarsam bu beni fake yapmaz amaaafake olduğuna inanasım gelmiyor
ama ne bilem güldüm istemsizce bu olaya. Kendisi nasıldı peki çok mu çirkindi? İnsan çok çirkin olursa fake olur diye düşünüyorum.
Haci tipin olan ornek bir kadin fotosu gosterirmisin bu kadar yuksek beklentisi olan birinin skalasi nereden basliyor harbiden merak ediom aga.ikiside tipim degil keke :/