Forumun en güzel kızının hala bulunamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
5-6 sene önce, yani ben forumdan gitmeden önce aşırı güzel kızlar vardı forumda. Şimdi nerdeler acaba.

Bir sürü güzel kız gördüm burda zamanında. Fıstık gibi güzel kızlar var nasıl bulunmadı.

Bana da fake diyorlardı. Belki de yanlış anlaşılmadır.
hayır yanlış anlaşılmadı...... peygamber efendimiz için salavat zinciri konusu açmış ama foruma sarhoşken gözlerinin buğulandığı fotoları yüklüyor...... yanlış anlaşılmadı feykti baya.....

hayır yanlış anlaşılmadı...... peygamber efendimiz için salavat zinciri konusu açmış ama foruma sarhoşken gözlerinin buğulandığı fotoları yüklüyor...... yanlış anlaşılmadı feykti baya.....
Telefonumda bir sürü saçma resim var. Yanlışlıkla foto atarsam bu beni fake yapmaz amaaa :D fake olduğuna inanasım gelmiyor :( ama ne bilem güldüm istemsizce bu olaya. Kendisi nasıldı peki çok mu çirkindi? İnsan çok çirkin olursa fake olur diye düşünüyorum.

Telefonumda bir sürü saçma resim var. Yanlışlıkla foto atarsam bu beni fake yapmaz amaaa :D fake olduğuna inanasım gelmiyor :( ama ne bilem güldüm istemsizce bu olaya. Kendisi nasıldı peki çok mu çirkindi? İnsan çok çirkin olursa fake olur diye düşünüyorum.
hayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......

Geri