Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne oldu kamki yine kasiyer kız para üstü verirken eli eline değdi galibaulen bugün yine çok güzel bir kız keşfettim
ne acılar yaşıyorum bilemezsiniz.![]()
![]()
Soylemem lan. Ama gordum...@Bahtiyar ciddimi bro kim kim kimxd
ben çirkin ve büyük burunlu seviyorum ya, hiç girmiyeyim konuya.
Bana mı seslendin efendim. Güzel derken hani nerede, herkesin yüzünde emoji var kimi gördün sanki.Neredeyse hepsi guzel kizlarimizin. Lakin ortaligi yakacak bir erkek yok forumda. Rezalet
Ya yuzu acik olanlarida gordum ozelde gordum. Afetler yemin iciyorum.Bana mı seslendin efendim. Güzel derken hani nerede, herkesin yüzünde emoji var kimi gördün sanki.
Ya bana kızma ama kaç yaşındasın bilmiyorum, sevimli çocuk gibisin.Ya yuzu acik olanlarida gordum ozelde gordum. Afetler yemin iciyorum.
Sanki bana Kadir Inanirsin..pehhhj
Ya icimdeki cocuk deli dolu iste ama 17de degilim hani,)()( bana bak biz seninle boyle karsilikli konustukca neredeyse 40 yillik dostlugu yaad ediyor gibi olacagiz yemin iciyorum.... ay samuel ile oyle denk geldi napim yoktuki bi Dicaprio .pYa bana kızma ama kaç yaşındasın bilmiyorum, sevimli çocuk gibisin.
Hele şu "yemin içiyorum" lafından sonra bana küfür etsen de sana kızmam.
Ben benim ayrıca, kimseye benzemem Sezen hanım. Tamam anladık saçlı ve bıyıklı seviyorsun, e o zaman kel Samuel ile neden fotoğraf atıyorsun
İyi akşamlar efendim, bu arada yakışıklıyım.. biraz da bundan bahsedelim lütfen.
Bir şey olmaz efendim, önce herkes senin gibi benden gıcık alır ama sonradan sever. Ne demek yakışıklı mısın? Nereden bileyim falan, kendimizi göstermek için her gün on beş fotoğraf atıyoruz..Ya icimdeki cocuk deli dolu iste ama 17de degilim hani,)()( bana bak biz seninle boyle karsilikli konustukca neredeyse 40 yillik dostlugu yaad ediyor gibi olacagiz yemin iciyorum.... ay samuel ile oyle denk geldi napim yoktuki bi Dicaprio .p
Ay bilemem yaklslklimisin cirkinmi .p