Forumun en güzel kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ulen bugün yine çok güzel bir kız keşfettim
ne acılar yaşıyorum bilemezsiniz. :emoji_scream: :emoji_runner:

ulen bugün yine çok güzel bir kız keşfettim
ne acılar yaşıyorum bilemezsiniz. :emoji_scream: :emoji_runner:
Ne oldu kamki yine kasiyer kız para üstü verirken eli eline değdi galiba :)
Kekem benim senin diz kapakların yeter ya.
Forumda bir tane güzel var ama girmiyor maalesef..

ya kanka ben aşırı utangaç biriyim öyle alışveriş yaparken kasıyer kızın suratına bile bakmam cabuk paramın üstünü versede gitsem kaçsam burdan diyorum sen neler sölüosun öyle :emoji_no_mouth: :emoji_scream: :emoji_eyes: xd

O güzel kızlar beyaz atlı prensleriyle atlarına bindiler gittiler buralardan.

Bence aramayın. Bugün anladık ki hepsi birbirinden güzel, bizler yaratık gibiyiz sanırım :D

15 sayfanın tamamına baktım kız fotosu görmek için. Farkındaysanız Majik'ten başkasının fotosu yok...

Ya yuzu acik olanlarida gordum ozelde gordum. Afetler yemin iciyorum.

Sanki bana Kadir Inanirsin..pehhhj
Ya bana kızma ama kaç yaşındasın bilmiyorum, sevimli çocuk gibisin.
Hele şu "yemin içiyorum" lafından sonra bana küfür etsen de sana kızmam.
Ben benim ayrıca, kimseye benzemem Sezen hanım. Tamam anladık saçlı ve bıyıklı seviyorsun, e o zaman kel Samuel ile neden fotoğraf atıyorsun :)
İyi akşamlar efendim, bu arada yakışıklıyım.. biraz da bundan bahsedelim lütfen.

Ya bana kızma ama kaç yaşındasın bilmiyorum, sevimli çocuk gibisin.
Hele şu "yemin içiyorum" lafından sonra bana küfür etsen de sana kızmam.
Ben benim ayrıca, kimseye benzemem Sezen hanım. Tamam anladık saçlı ve bıyıklı seviyorsun, e o zaman kel Samuel ile neden fotoğraf atıyorsun :)
İyi akşamlar efendim, bu arada yakışıklıyım.. biraz da bundan bahsedelim lütfen.
Ya icimdeki cocuk deli dolu iste ama 17de degilim hani,)()( bana bak biz seninle boyle karsilikli konustukca neredeyse 40 yillik dostlugu yaad ediyor gibi olacagiz yemin iciyorum.... ay samuel ile oyle denk geldi napim yoktuki bi Dicaprio .p

Ay bilemem yaklslklimisin cirkinmi .p

Ya icimdeki cocuk deli dolu iste ama 17de degilim hani,)()( bana bak biz seninle boyle karsilikli konustukca neredeyse 40 yillik dostlugu yaad ediyor gibi olacagiz yemin iciyorum.... ay samuel ile oyle denk geldi napim yoktuki bi Dicaprio .p

Ay bilemem yaklslklimisin cirkinmi .p
Bir şey olmaz efendim, önce herkes senin gibi benden gıcık alır ama sonradan sever. Ne demek yakışıklı mısın? Nereden bileyim falan, kendimizi göstermek için her gün on beş fotoğraf atıyoruz..
Bugünlük yeter bu kadar muhabbet, sonra fırça yeme birilerinden :)
Çocuk ruhlu olmak güzeldir, sen iyice kaynaştın buralara ve Ahmet Kaya'yı unuttun gitti.. hoş kal çocuk by.

Geri