Heisenberg
Altın Üye
Şu ana kadar 4 kişi gönderdi arkadaşlar, ne kadar çok foto o kadar çok şans, bekliyorum.
benim fotoğrafım da sayılır mı atıyım mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu ana kadar 4 kişi gönderdi arkadaşlar, ne kadar çok foto o kadar çok şans, bekliyorum.
Torpil yapıp arkadaşlarımızı kayirmak ve üste taşımak için para teklifi yapabiliyor muyuz ?
Sana 9 kişi fotoğraf attıysa foruma girmem bir daha![]()
benim fotoğrafım da sayılır mı atıyım mı
Güzel olan sensin, iyiyim sağ ol. Seni de iyi görüyorum bu ara, umarım öyledir.
Hepsinin suratında emoji var mı? Forumda iki kişi dışında suratında emoji olmadan fotoğraf atan yok.İfşalamak istemem ama biraz önce 10 oldu...
12 Ağustos 2020 Çarşamba sırasız forum güzelleri listesi. Top 10
- Görsellik dışında farklı kriterler de baz alınmıştır.
@kLara
@Hiç Düşünce
@Maral
@Yarmagül
@Aze
@Alavarez
@Kimbuhatunyahu?
@Hilal
@Melodram
@Süreyya
Benden birileri diye bahsediyor olman üzücü. Böyle aramızda soğuk rüzgarlar estirmeye gerek yok diyorum. Başkalarının etkisinde kalıp bana tavır alman hoş değil. Ama dur sizin beyinler aynı çalışıyordubirileri forumu bırakacaksa haydi kızlar elele kampanyası başlatabilirim... kampanya başlatma konusunda süperim sanırım ama sonu beni mutlu etmiyor o ayrı![]()
Hepsinin suratında emoji var mı? Forumda iki kişi dışında suratında emoji olmadan fotoğraf atan yok.
Anlık bölümüne arada bak sen, surat görünmüyor fotoğraftaEmojili foto mu atılıyormuş .(
sevgili run desem olur mu? bunun cevabını vermiştim daha önce ama bazı şeyleri kabullenmek istemeyince insanların çevresine saldırıyorsun, yanlış sevgili run.Benden birileri diye bahsediyor olman üzücü. Böyle aramızda soğuk rüzgarlar estirmeye gerek yok diyorum. Başkalarının etkisinde kalıp bana tavır alman hoş değil. Ama dur sizin beyinler aynı çalışıyorduoyna devam.
Anlık bölümüne arada bak sen, surat görünmüyor fotoğraftazaten belden aşağısı yok, yüzde de kocaman bir emoji.
Sekocuğum anlık'a bakmana gerek yok, emojisiz halleri sizde var. sdjkfKıyafet için link veriyorlar olsa gerek .p
Sekocuğum anlık'a bakmana gerek yok, emojisiz halleri sizde var. sdjkf
Saldırmak? Hiç bana uygun bir şey değil. Ayrıca gördüğüm olumsuz durumlara kendimce müdahale etme arzusu ben de hep vardı, bundan sonra da olacak.sevgili run desem olur mu? bunun cevabını vermiştim daha önce ama bazı şeyleri kabullenmek istemeyince insanların çevresine saldırıyorsun, yanlış sevgili run.
gerginlik yaratma çabasına girmeye de hiç gerek yok. beyinler konusuna gelirsek düşündüğünden daha kalabalığız...