Melodram
Platin Üye
dur zaten ortalık karışık....melo özelden bi foto sallasana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dur zaten ortalık karışık....melo özelden bi foto sallasana
Herkes güzel, herkes müthiş diyerekten orta yolu bulmak lazım. Ama fotoğraf atma konusunda kadınların tedirgin olmaları normal. Bazılarının fotoğraf ve videoları ortalıkta geziyor. Bence herkes dikkatli olmalı.Kıyafet için link veriyorlar olsa gerek .p
Herkes güzel, herkes müthiş diyerekten orta yolu bulmak lazım. Ama fotoğraf atma konusunda kadınların tedirgin olmaları normal. Bazılarının fotoğraf ve videoları ortalıkta geziyor. Bence herkes dikkatli olmalı.
Kıvanç beyden daha yakışıklı olduğunu duydum bir ara, bence sana atabilirler. Bir fotoğraf sen patlat artık, yakışıklı erkekler konusuna geçelim.Ben kadın olsam kıvanç’a bile foto atarken 2 kere düşünürdüm...
12 Ağustos 2020 Çarşamba sırasız forum güzelleri listesi. Top 10
- Görsellik dışında farklı kriterler de baz alınmıştır.
@kLara
@Hiç Düşünce
@Maral
@Yarmagül
@Aze
@Alavarez
@Kimbuhatunyahu?
@Hilal
@Melodram
@Süreyya
Kıvanç beyden daha yakışıklı olduğunu duydum bir ara, bence sana atabilirler. Bir fotoğraf sen patlat artık, yakışıklı erkekler konusuna geçelim.
ben diger arkadasları üzeceğim için katılmak istemiyorum tşk kdkdkdk
raporladım piss ldldşdAy gtm
gtm ?Ay gtm
boşuna yakınlaşmadık seninle sirius love...Ben çirkinim tşklr yakşamlar
En azından başka kulvarlarda birinci gelebiliriz :dboşuna yakınlaşmadık seninle sirius love...
Eee belli oldu mu ?
Tacını takayım o zaman ajsksksEn güzel ben seçildim.