Forumun efsanevi ikilileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seni güzel bulmadığını da hesaba kat. iyice trip at... lkhvdfıf
Ya sen Aze ile aramızı mı bozmaya çalışıyorsun kaç gündür :) söyle bakalım enci hanım..
Ne zaman güzel değil dedik kıvırcık makarnaya..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Ya sen Aze ile aramızı mı bozmaya çalışıyorsun kaç gündür :) söyle bakalım enci hanım..
evet komple beni sevecek seni ekarte edecğim njfhfh
takılıyorum ya. terazi kadınlarına çirkin dedin çarpılacaksın.............

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
evet komple beni sevecek seni ekarte edecğim njfhfh
takılıyorum ya. terazi kadınlarına çirkin dedin çarpılacaksın.............
Şımarık olmasınlar diye öyle dedik.. teraziler çapkın olur, güzellik önemli değil.. erkoları bir şekilde tav ederler.

@Alavarez şunu hatırlayabilir, çok eskiden burada bir ikili vardı, kadının nicki "ile" idi adamınkini hatırlayamadım, profilden mesajlaşırlardı ama biraz garipti,roman gibi okurduk kjfk zihnimin en karanlık yerinden çıkardım bu bilgiyi, hatırladın inş?

ahahhahahahahaha biz on seneyi devirdik bu arkadaşlığa @angie bebeğim...
Onun bana laf atmasını ben iltifat olarak algılıyorum artık... acıtmıyor canımı jshdkfshdf

@Alavarez şunu hatırlayabilir, çok eskiden burada bir ikili vardı, kadının nicki "ile" idi adamınkini hatırlayamadım, profilden mesajlaşırlardı ama biraz garipti,roman gibi okurduk kjfk zihnimin en karanlık yerinden çıkardım bu bilgiyi, hatırladın inş?
Tam adamına sordunuz Lari hnm. Çok kötü bir dedikodu arkadaşıyımdır ben, dün anlatılan şeyi bile hatırlamam genelde sjsnndjnd

Tam adamına sordunuz Lari hnm. Çok kötü bir dedikodu arkadaşıyımdır ben, dün anlatılan şeyi bile hatırlamam genelde sjsnndjnd

bazen alakasız, çook eski başlıklara bakıyorum; orada da geçmişti bu muhabbet, sen hafif goygoyunu yapmışsın, gülmüştüm. hatırlatacağım bulursam o postu :D

Nickleri hatırladıkça yüzümde beliren tebessüm ama bir kişi unutulmuş ya işin ilginci bende unuttum nickini Climax ile onu diyorum. Kimdi o yurtdışında yaşayan J işe başlıyordu galiba.

Nickleri hatırladıkça yüzümde beliren tebessüm ama bir kişi unutulmuş ya işin ilginci bende unuttum nickini Climax ile onu diyorum. Kimdi o yurtdışında yaşayan J işe başlıyordu galiba.
jaded gibi bişeydi sanırım.

He jesse djfjjs 4 kişi biliyorum DÖRT deseydi direkt o akla gelirdi. ben diğer abiden bahsediyor sandım, climax ile çok atışıyorlardı çünkü. Yanlış hatırlamıyorsam tabii :d sparrow da aynı kişi jesse.

Geri