Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya sen Aze ile aramızı mı bozmaya çalışıyorsun kaç gündürSeni güzel bulmadığını da hesaba kat. iyice trip at... lkhvdfıf
evet komple beni sevecek seni ekarte edecğim njfhfhYa sen Aze ile aramızı mı bozmaya çalışıyorsun kaç gündürsöyle bakalım enci hanım..
Ne zaman güzel değil dedik kıvırcık makarnaya..
Şımarık olmasınlar diye öyle dedik.. teraziler çapkın olur, güzellik önemli değil.. erkoları bir şekilde tav ederler.evet komple beni sevecek seni ekarte edecğim njfhfh
takılıyorum ya. terazi kadınlarına çirkin dedin çarpılacaksın.............
ahahhahahahahaha biz on seneyi devirdik bu arkadaşlığa @angie bebeğim...Ya sen Aze ile aramızı mı bozmaya çalışıyorsun kaç gündürsöyle bakalım enci hanım..
Ne zaman güzel değil dedik kıvırcık makarnaya..
Tam adamına sordunuz Lari hnm. Çok kötü bir dedikodu arkadaşıyımdır ben, dün anlatılan şeyi bile hatırlamam genelde sjsnndjnd@Alavarez şunu hatırlayabilir, çok eskiden burada bir ikili vardı, kadının nicki "ile" idi adamınkini hatırlayamadım, profilden mesajlaşırlardı ama biraz garipti,roman gibi okurduk kjfk zihnimin en karanlık yerinden çıkardım bu bilgiyi, hatırladın inş?
Tam adamına sordunuz Lari hnm. Çok kötü bir dedikodu arkadaşıyımdır ben, dün anlatılan şeyi bile hatırlamam genelde sjsnndjnd
Hoş geldin feveranNickleri hatırladıkça yüzümde beliren tebessüm ama bir kişi unutulmuş ya işin ilginci bende unuttum nickini Climax ile onu diyorum. Kimdi o yurtdışında yaşayan J işe başlıyordu galiba.
jaded gibi bişeydi sanırım.Nickleri hatırladıkça yüzümde beliren tebessüm ama bir kişi unutulmuş ya işin ilginci bende unuttum nickini Climax ile onu diyorum. Kimdi o yurtdışında yaşayan J işe başlıyordu galiba.
2 gündür bunu düşünüyorum bildin evet bravo sana ama jack sparrow kimdi aynı kişi o zamanjesse james. fevo unutmadı da hatırlamak istemiyor.
Evet o. Ben de onun 4 teröristinden biriydim.2 gündür bunu düşünüyorum bildin evet bravo sana ama jack sparrow kimdi aynı kişi o zaman
Bak konu konuyu açıyor meşhur konuyu unutmak mümkün değil. Diğer 3’den biri de kesin Arpes’tir. Kaldı 2 kişiEvet o. Ben de onun 4 teröristinden biriydim.
E bir zahmet. Diğeri No Pasaran.Bak konu konuyu açıyor meşhur konuyu unutmak mümkün değil. Diğer 3’den biri de kesin Arpes’tir. Kaldı 2 kişi