Forumun efsanevi ikilileri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hemen her forumda olmazsa olmaz ikililer vardır, gerek iyi anlaşıyor olmaları ile gerekse sürekli birbirlerine muhalefet olmaları nedeniyle hem eğlenceli ara ara da gergin anların yaşanmasına neden olan ikilileri sevgi ile selamlıyorum.

Peki kim bu ikililer;
Forumun son yıllarda yükselen yıldızı sevgili doktorum @climax ile bir zamanların uzun yol şoförü, şimdilerde ise cumhur ittifakının ölümcül savunucusu @kamil0920

Hemen her konuda karşı karşıya gelen bu sempatik ikilinin atışmaları keyif veriyor, açıkçası climax üst üste goller atıyor sürekli.. müthiş bir forvet, Kamil abii ise savunmadan topu uzaklaştırmak isterken hep taca atıyor..

Hemen her forumda olmazsa olmaz ikililer vardır, gerek iyi anlaşıyor olmaları ile gerekse sürekli birbirlerine muhalefet olmaları nedeniyle hem eğlenceli ara ara da gergin anların yaşanmasına neden olan ikilileri sevgi ile selamlıyorum.

Peki kim bu ikililer;
Forumun son yıllarda yükselen yıldızı sevgili doktorum @climax ile bir zamanların uzun yol şoförü, şimdilerde ise cumhur ittifakının ölümcül savunucusu @kamil0920

Hemen her konuda karşı karşıya gelen bu sempatik ikilinin atışmaları keyif veriyor, açıkçası climax üst üste goller atıyor sürekli.. müthiş bir forvet, Kamil abii ise savunmadan topu uzaklaştırmak isterken hep taca atıyor..
Hani ufak fillerin büyüdükten sonra ip var diye gitmemeleri gibi şu algılama sorunun ne olacak bilmiyorum. Ama tıp ilerledi, İnternet bulundu.. Sendeki bu sorunu da çözerler. ;)

@climax ve @Lefty yazışmaya başlayınca hemen ekranda şöyle oluyorum:D
peach-cat-peach-and-goma.gif

normalde kimsenin mizahindan etkilenmem, izler taşımam.
ama bu sefer farklı oldu ehehe

stockholm - laedri diyorum

Yeni bir ikili doğdu, dolardan daha hızlı yükseldiler..
@melnur ve @Fındık Koçanı çok iyi ikili..
Ekonomi tartışmaları müthiş, Avrupa'da döviz kazanıp Türkiye'de çatır çatır yiyen melnur ve ekonomi benim uzmanlık alanım diyen Fındık bey..

halukgta ve onu takip eden eleman.

@melnur @kamil0920 ikilisi son zamanların favori ikilisi.
Biraz önce hafifçe sinirlenen melnur beye, Kamil beyin "alman ekolünü böyle yansıtma" çıkışını okurken abartmıyorum gülerken yataktan düştüm..
Harikasınız, melnur beyin takipçisiyim. Böyle sabırla tartışan az kişi gördüm.

@melnur @kamil0920 ikilisi son zamanların favori ikilisi.
Biraz önce hafifçe sinirlenen melnur beye, Kamil beyin "alman ekolünü böyle yansıtma" çıkışını okurken abartmıyorum gülerken yataktan düştüm..
Harikasınız, melnur beyin takipçisiyim. Böyle sabırla tartışan az kişi gördüm.
Abi bizimkisi memleket sevdası. Ne istiyorsak ne söylüyorsak ve ne yapıyorsak memleket aşkına. Biz buna yurtseverlik diyoruz.

Geri