forumu bırakıyorum

Konu sahibi son olarak 3850 gün önce görüldü
Alo 198 forumu bırakmak istiyorum hattını arayın size yardım etsinler:p

evet arkadaşlar. bu forumda acı tatlı günlerim geçti. yeri geldi kırdım, yeri geldi kırıldım. kırdıklarım hakkını helal etsin. kırıldıklarımı Allah davul etsin. yıllarımı harcadım bu foruma. 2 konu açtım hiç mi önemi yok? kanser oldum forumu bıraktım tınlamadınız, imzama nickini yazdığım forum sevgilim terk edince elveda konusu açtım okumadınız, askere giderken artık foruma girmicem dedim, biriniz bile gitme demedi. bakın bu sefer gerçekten forumu bırakıyorum. artık belli yaşa geldik olgunlaştık. iş hayatımın yoğunluğu foruma girmeme izin vermiyor. yemin ederim bak. son ütücü olarak işe başladım. en son ütü sabaha karşı bitiyo, eve gidince direk uyuyorum yani. ha bi de gizli kalp krizi var bende onu da söyliyim yani. hoşçakalın.

not: yönetim nickimi silsin kesin.

ahahhaaaa salak :)))

Bende her aksam yattigimda birakiyorum. Sabah tekrar giriyorum. Sende ayni mevzuyu uygula . :S

var mı tavsiye edeceğiniz başka bi forum?: )))

pc'den forumu bıraksa telden girer
kapıdan kovsan bacadan girer
24 saatin 15 saati foruma girer
bu sözleriyle ilgi ister birakmak isteyen zaten bırakır :p

Bu forum güzel arkadaşlıklar kurduysan birakma

Aslında forumu bırakasım var ama sevgilisi forumu bıraktırdı derseniz diye bırakamıyorum

benim forumlarda güzel vakitlerim olmuş nerdeyse 2004 2006 senelerinde başlamışdım forumlara üye olmaya bir ay içinde forumu alt üst etdiyim olmuşdu iyisi kötüsü sevgilisi arkadaşı cokdu xD ders okumazdım evden okula yollardılar giderdim internet kafede oturur forumda chetleşerdim ve sonra öyle olduki zaman ayıra bilmedim o zaman facebook macebook vhatspi desem yokdu live meseeger var xD numara yerine msn varmı diye sorardım neyse uzun sözün kısa ben forumdan uzaklaşırken konu açdımkı yani samimi olan arkadaşlaraki nigaran kalmasın forumu bırakıyorum hani kızlar vardı xD numarnı ver dedimmi nazlananlar hiçne demeden numaraların verdilerki forumdan uzaklaşıyom bağlantı kopmasın diye xD o zaman bu zaman 2015 yeniden el atım foruma xD yani gidiyorsan git xD ben mendil veririm peşinden ağlayanlara

arkdşlr bnm gizli kalp krizim varmış şuan ambulanstn yzyrm bana duva edin ltfn .s

Geri