Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bal limon zencefil karışımını daha bugün bıraktım ben de. Bir ay önce kadar sigarayı bırakıyorum diyerek üç beş gün ara verdikten hemen sonra geceleri uyku öncesi iki adet almaya devam etmiştim. Boğaz ağrılarımı hafife almayı da o günlerden çok sonra bırakmıştım.
Ailemden uzakta geçirdiğim günlerin sonuna yaklaşırken iki kilo aldığımı fark ettim ve önceki gün salata ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Dün de bu soğuk günlerde sıcak bir şeylere ihtiyacım olduğunu hayıflanarak protein diyetine başladım. Bugün ise farfalle (makarna) yiyerek bozdum diyeti.
Alkolü bıraktım ama iki aydır hiç kullanmıyorum.
Öldüreceğim kendimi diyen insanları dikkate almayı bırakalı da yıllar oldu, siz yine de sevin onları. Övün az, egoları okşansın. İhtiyacı olana ihtiyaçlarını verin, cimrilik etmeyin. .p
Gözünü sevdiğim yah hala okuyor.
Böyle mesajlara gerek yok kanımca, tanıyan, merak eden, seven sayan, arar sorar bilir bir şekilde
diğerleri de hıyar tarlası kim bulursa onun vesairesine dahil olsun
Forumu bırakıyorum'a gelince bende forum bıraktm emek harcadıgım.
Arada hala grip bakıyorum özlüyorum ama sonra hemen geçiyor
Ben konu falan açmamıstım samimi olduklarıma msj attm gidiyyom ben diye. Öyle kapandı konu (:
Ama hala kararlıysan benide götür giderken