forumu bırakıyorum

Konu sahibi son olarak 3850 gün önce görüldü
Forumu bırakmazsam ş..sizim diyipte foruma herkesten fazla takılanını gördüysek konu açanlara lafım yok :p

Alkolü bırakıyorum sigaraya tövbe ediyorum demekle eş değerdir yani diyeceğim şu yapamazsınız azizim..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Eger birakiosan çıkış yapar gidersin reklama gerek yok :)

Bal limon zencefil karışımını daha bugün bıraktım ben de. Bir ay önce kadar sigarayı bırakıyorum diyerek üç beş gün ara verdikten hemen sonra geceleri uyku öncesi iki adet almaya devam etmiştim. Boğaz ağrılarımı hafife almayı da o günlerden çok sonra bırakmıştım.
Ailemden uzakta geçirdiğim günlerin sonuna yaklaşırken iki kilo aldığımı fark ettim ve önceki gün salata ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Dün de bu soğuk günlerde sıcak bir şeylere ihtiyacım olduğunu hayıflanarak protein diyetine başladım. Bugün ise farfalle (makarna) yiyerek bozdum diyeti.
Alkolü bıraktım ama iki aydır hiç kullanmıyorum.
Öldüreceğim kendimi diyen insanları dikkate almayı bırakalı da yıllar oldu, siz yine de sevin onları. Övün az, egoları okşansın. İhtiyacı olana ihtiyaçlarını verin, cimrilik etmeyin. .p
Gözünü sevdiğim yah hala okuyor.

Böyle mesajlara gerek yok kanımca, tanıyan, merak eden, seven sayan, arar sorar bilir bir şekilde
diğerleri de hıyar tarlası kim bulursa onun vesairesine dahil olsun

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7Ys30vi4cnI[/YOUTUBE]

Not: Yönetime sesleniyorum.
şu mesajda youtube linki düzeltilsin kesin.
:öp:

keroLayn ile bırakıyoruz dedik mi bizde bırakılır gardaş. yapamayanların sorunu o... :T:

giderken bi metin hazırlar koyar def olup gideriz. başlarım acı günlerine de tatlı günlerine de...

Bi de soz birakicam diyip, Buyuk doneklik edenler var :p
Bu gozler neleri gordu, olur boyle arada, cok sey yapmamak lazim :p

bağımlı olmadığım için birakmamda olay olmaz konu açmaya gerek yok Sessiz girilmez olur biter

"Kime?" diye iğrenç bir espri yapıp ayrılıyorum huzurlarınızdan.: )))))

üsteki komşum böğğ diyesim geldi :D

Forumu bırakıyorum'a gelince bende forum bıraktm emek harcadıgım.
Arada hala grip bakıyorum özlüyorum ama sonra hemen geçiyor :D
Ben konu falan açmamıstım samimi olduklarıma msj attm gidiyyom ben diye. Öyle kapandı konu (:
Ama hala kararlıysan benide götür giderken :D

Geri