forumu bırakıyorum

Konu sahibi son olarak 3849 gün önce görüldü
evet arkadaşlar. bu forumda acı tatlı günlerim geçti. yeri geldi kırdım, yeri geldi kırıldım. kırdıklarım hakkını helal etsin. kırıldıklarımı Allah davul etsin. yıllarımı harcadım bu foruma. 2 konu açtım hiç mi önemi yok? kanser oldum forumu bıraktım tınlamadınız, imzama nickini yazdığım forum sevgilim terk edince elveda konusu açtım okumadınız, askere giderken artık foruma girmicem dedim, biriniz bile gitme demedi. bakın bu sefer gerçekten forumu bırakıyorum. artık belli yaşa geldik olgunlaştık. iş hayatımın yoğunluğu foruma girmeme izin vermiyor. yemin ederim bak. son ütücü olarak işe başladım. en son ütü sabaha karşı bitiyo, eve gidince direk uyuyorum yani. ha bi de gizli kalp krizi var bende onu da söyliyim yani. hoşçakalın.

not: yönetim nickimi silsin kesin.

kayda değer bulup bulmama konusunda şüpheye düşsem de bağımsız yorum ilkesini sürdüreceğim şimdilik.

zaman zaman forumda yaşanan sıkıntı dalgasının etkisiyle belirli kişi yada grupların bağımsız yada organize forumdan kalıcı yada geçici ayrılması olayı esnasında dillendirilen söz öbeği.

bkz: yada

Forumu mu bırakıyorsun şimdi? İroni mi yapıyorsun? :hö:
Bir kez benim de yapmışlığım vardı; fevri davranıp sonra gitmedim.
Gidilmiyor, gidilemiyor yani. Kendimizi kandırmayalım, kendimden biliyorum, alınmasın. kimse. :hö:

Bu eylemi yaptigi anda agizna kurekle vurmak istedigim forumcu klisesi

Böyle konu açanlar gitmemek için bir neden arayandır :p

Tınladık şimdi, gitmeyecek misin?

Not: Yazdıkların geyik amaçlı değilse, geçmiş olsun..

yazın kahve falıma baktırmak için açtığım konu başlığı. kahve falı yazınca dikkat çekmiyor napaydım. shdjs

Geyik mi yapmışsın yoksa gerçek mi çözemedim bilemedim. :D Ayrıca konu bahane sözlükkteymiş ilginç.ss

Güzel ironi yapmışsın.
Muhtemelen bu şekilde dikkat çekmek isteyen çok kişi olmuştur. Olacaktır da .)

Forumda olaylar olur biraz duygu somurusuyle karisik kendini gostermeye calisir. Olaylari yumusatmak adina kanser olursun, kalbine bisiler olur, ilgi sende yogunlasir. Bakalim kimler uzulecek diye sinsice hesaplar yaparken coktan baska nickle gelip kurulmustur uyemiz. Demem o ki gitmek isteyen sessiz sedasiz gider. Sozlugu acan buna deginmek istemis.

forumu birakma basligi acanlara takilmak amaciyla acilmis onlarca basliktan biri.

tapotalk'tan gonderildi.

Sen de gidersen biz ne yaparız? :(

Forum kurallarına direk ban sebebi olarak eklenmesi gereken konu tipi.

Geri