Herhangi bir şekilde kim olduğuna dair ve bu söylemin sebebine dair bilgi paylaşmadım. Madem merak ettiniz, açıklayayım.
İnsanların beni o şekilde görmesini istemediğini, benim daha iyi olmamı ve insanların gözünde iyi görünmemi istediğini ifade etti. Ben de kendisine bu konuyla alakalı insanların görüşlerini umursamadığımı, her bir üyenin boş vakitlerini değerlendirmek, eğlenmek için girdiği forumu faydayla birleştirmeye çalıştığımı ifade ettim. İnsanı nelerin eğlendirebileceğini kısaca konuştuktan sonra, kendisinin bazı paylaşımlarını rahatsız edici bulduğumu kendisine anlattım. Anlaştık. Daha sonra kendisine karşı kişisel husumet beslemekten uzak bir şekilde forumdaki insanların düşüncelerini merak ettim. Kendisiyle hiç ilgisi yok halbuki.
O şahıstan "elektrik direğine işemişsin" şeklinde bir cevap aldım bu konuyu açtığım için. Amaçlar ve anlamlar.
Maria Puder
Lütfen artık ağzınızdaki baklayı ve berrak görüşünüzü paylaşın. Kendinizi bu kadar durdurmanız yeter. Ne kusuyorsunuz ne konudan kopuyorsunuz. Tek yaptığınız merak uyandırmak.
XasthuR
Sağlam olduğumu nasıl öğrendiniz?
6363 e Phoibos yazdim aninda cebime geldi , nasil ogrencem olm tartistik falan ya iste orda ole bi sinirle bisiler oldu falan yani ama bilgi konusunda (bence) bos olmadini farkettim