ben de bazen eleştiriyorum.
sadece seni değil.mesela özellikle eksen abiyi
ya arkadaş insan bi konuda da fikrim yok deyip bi kenara çekilmez mi?
bazı arkadaşlar var hemen her konuda işin erbabı gibi yazıyor.özellikle de yazıları yazarken "aa şu günlük konuşmada pek kullanılmayan kelimeyi de bi cümle ile ekleyeyim" deyip yazıyorlar ve bu işte bi bok bilmedikleri de açıkça ordan belli oluyor.
bunu söyleyince de "sen en doğrusunu biliyorsun sanki" tribine giriyorlar.
akpli bi arkadaşa laf söylediğimde karşıt fikirli arkadaş hayranlık duyuyor zekama.sonra chpnin yanlışını söyleyince tepki gösterip zekanla alay ediyo aynı kişi :d
geçen abd seçim muhabbeti üzerine millet o kadar ciddi kafa yorup yazıp çizince "bu ne la herkes bi tespit yapıyor" dedim diye adam özelde trumpu savunduğumu düşünmüş olacak ki trump sana g*tünü mü yalatıyo dedi.
nickinin hakkını veren embesil arkadaşımızdı.sonra küfrü yiyince de sen terbiyesiz oluyon :d
silistre diye bi denyo var mesela.adam ümmetçilikle kafayı sıyırmış.pazardaki zam artışıyla ilgili habere bile "ümmetçileğğ" diye yorumlar yapabilecek kıvrak bi zekaya sahip.
100 cümle kullansam içinde 6 tane küfür olsa adam küfürden başka bişey bilmiyorsun diyor.demekki kalan 94 cümleyi anlayacak kapasitesi yok yada i*neliğine yapıyor :d
Phoibos bunların senin şahsınla ilgisi yok.yeri gelmişken söyleyeyim dedim hocu.
aslında forumun ortasında taharet yapsan bazı arkadaşların bilgi diye paylaştıkları yorumlardan daha mide bulandırıcı olmaz.
not:s*çsan diye yazınca küfür ama taharet yazınca gayet normal oluyor(taharetin kelime kökünü biliyorum ama çağrıştırdığı şeyler aynı diye diyorum)