Forumsal'ın Gözünden

P
  • Kullanıcı Phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Herhangi bir şekilde kim olduğuna dair ve bu söylemin sebebine dair bilgi paylaşmadım. Madem merak ettiniz, açıklayayım.

İnsanların beni o şekilde görmesini istemediğini, benim daha iyi olmamı ve insanların gözünde iyi görünmemi istediğini ifade etti. Ben de kendisine bu konuyla alakalı insanların görüşlerini umursamadığımı, her bir üyenin boş vakitlerini değerlendirmek, eğlenmek için girdiği forumu faydayla birleştirmeye çalıştığımı ifade ettim. İnsanı nelerin eğlendirebileceğini kısaca konuştuktan sonra, kendisinin bazı paylaşımlarını rahatsız edici bulduğumu kendisine anlattım. Anlaştık. Daha sonra kendisine karşı kişisel husumet beslemekten uzak bir şekilde forumdaki insanların düşüncelerini merak ettim. Kendisiyle hiç ilgisi yok halbuki.

O şahıstan "elektrik direğine işemişsin" şeklinde bir cevap aldım bu konuyu açtığım için. Amaçlar ve anlamlar.

Maria Puder

Lütfen artık ağzınızdaki baklayı ve berrak görüşünüzü paylaşın. Kendinizi bu kadar durdurmanız yeter. Ne kusuyorsunuz ne konudan kopuyorsunuz. Tek yaptığınız merak uyandırmak.

XasthuR

Sağlam olduğumu nasıl öğrendiniz?

6363 e Phoibos yazdim aninda cebime geldi , nasil ogrencem olm tartistik falan ya iste orda ole bi sinirle bisiler oldu falan yani ama bilgi konusunda (bence) bos olmadini farkettim

Üye Sözlük - Sayfa 2

Kişilerin sizin hakkında ki yorumları için açılan forum linktedir. Kendi adınıza bir başlık açıp gelin benim hakkımda yorum yapın demen son derece basit ve saçma bir tavırdır.

Burada ben dahil onlarca kişiye yakıştırma yapılıyor. Herkes gelip "bana bu yakıştırma yapıldı siz ne dersiniz" şeklinde konu açsın ne dersin ?

Üye Sözlük - Sayfa 2

Kişilerin sizin hakkında ki yorumları için açılan forum linktedir. Kendi adınıza bir başlık açıp gelin benim hakkımda yorum yapın demen son derece basit ve saçma bir tavırdır.

Burada ben dahil onlarca kişiye yakıştırma yapılıyor. Herkes gelip "bana bu yakıştırma yapıldı siz ne dersiniz" şeklinde konu açsın ne dersin ?

Linkte öyle bir konu yok. Üye sözlüğünde konu kısıtlaması yapılamıyor, örnek olay anlatılamıyor ve bu şekilde cevaplar verilemiyor. Farkı anladınız mı?

Serbest kürsü. Dileyen herkes bahsettiğiniz şekîlde konu açabilir.

Başka aklınızı karıştıran husus varsa aydınlatabilirim. Gelişmek yerine geriliyorsunuz.

"Konulardaki yazılarımın ve tutumumun sıkıcı, boğucu, gereksiz görüldüğünü, gelişigüzel sohbet etmem gerektiğini, boş vakitlerimi burada eğlenerek geçirmem gerektiğini..."

O şahsa benim adıma sorar mısınız? "Foruma yazılması gereken mesajlar nasıl olmalıdır? Gelişigüzel sohbet etmek mi gereklidir forumda? Boş vakitlerin burada eğlenerek mi geçirilmesi gerekiyor? Bir de şu her yerde yazdığı gereklidir ifadesini açsın biraz benim için. Unutmadan, kim karar veriyor bu gereken mesaj stiline? Kendisi mi?

Cevabını versin, ona göre bir şeyler daha sorabilirim.

Linkte öyle bir konu yok. Üye sözlüğünde konu kısıtlaması yapılamıyor, örnek olay anlatılamıyor ve bu şekilde cevaplar verilemiyor. Farkı anladınız mı?

Serbest kürsü. Dileyen herkes bahsettiğiniz şekîlde konu açabilir.

Başka aklınızı karıştıran husus varsa aydınlatabilirim. Gelişmek yerine geriliyorsunuz.

Olmamasi buraya konu acip arkadaslar hakkimda ne dusunuyorsunuz seklinde konu acman daha dramatik bir hal aliyor.

Olgun ve oturmus kisilikli insanlar iyi yada kotu tavirlari icin onay beklemez. Kisisel gorusum histrionik kisilik bozuklugu problemin var klinik destek alman yararina olacaktir.

Üye Sözlük - Sayfa 2

Olmamasi buraya konu acip arkadaslar hakkimda ne dusunuyorsunuz seklinde konu acman daha dramatik bir hal aliyor.

Olgun ve oturmus kisilikli insanlar iyi yada kotu tavirlari icin onay beklemez. Kisisel gorusum histrionik kisilik bozuklugu problemin var klinik destek alman yararina olacaktir.

Konu, hakkımda ne düşünüyorsunuz konusu değil. Olgun ve oturmuş kişilikli olduğumu hiç ifade etmedim. Belki bazı bozukluklarım da vardır.

Bu konuyu bir onay bekleme olarak görmek garip. Kendinizi değerlendirmeyeli hayli zaman olmuş sanırım. Katkınız olacaksa buyrun. Konuyu sizinle aramda doğacak bir soruna devşirmek istemem.

döngüsel

Sorularınızı görüyor. Yanıtlamak isterse yazacaktır. En son ruh hastası olduğumu belirtip elektrik direğine işediğimi ifade etmişti.

Belki daha sonra "ruh hastası mıyım?" başlıklı görüş alma konusu açarım. Bazı bozukluklarım olabilir.

Sevgili Phoibos, sana karşı olan eleştirileri top gibi tutup, başkalarına pas atman ne hoş olmuş öyle :cici:

Seni eleştiren biri varsa, onun bakış açısından bakamadığından/ bakmadığındandır. Bu güzeldir. Herkes sağdan yürüse, sol tarafta ki güzellikleri kim görecekti?

Forum ortamları bence insanların kültürleri, yaşantıları vb bir çok faktörün olduğu geniş bir çark gibi.Her insanın o çarkın içinde var olma nedeni vardır ama etrafına bakıp da bir başkasının neden orada olduğunu anlayacak duruma sahip değildir; çünkü bulunduğu konum itibariyle görevi farklıdır. Bu yüzdendir ki ya eleştirilere kapalı olup o çarkın içinde bir dişli olacaksın ya da bize sormadan önce aynaya bakıp em-pati yapacaksın ve o çarkın çalışma kitabını yazacaksın. Bu tercihtir.

Kişisel görüşüm, herhangi bir konuda yaptığın yorumu okumayı seviyorum ama tartışırken(okuduklarımdan yola çıkarak) "sen ne biliyorsun bre cahil" tavrını sevmiyorum. Tartışırken kimle tartıştığın çok önemlidir. Bi profesör ile tartışırken farklı, ailenden biriyle tartışırken farklı olursun. Çünkü kurduğun cümleler karşıdakinin anladığı kadardır.

Sevgiyle kalın.(=

Madem merak etmiş konu acmissiniz ben de bir kaç kelime yazayım. Bir kac kişi ile tartismaniza şahit oldum, forumlarda olan en doğal şeydir. Hepimiz gibi sizin de dusuncelerinizin uyuşmadığı kişiler olacaktır .Bu konuda bir sıkıntı yok .Ben bana karşı yahut bir başkasına karşı edebî aşan bir hareketinizi gormedim .Önemli olan saygıyı yitirmemek.

Hayırlı sabahlar :)

Sevgili Phoibos, sana karşı olan eleştirileri top gibi tutup, başkalarına pas atman ne hoş olmuş öyle :cici:

Seni eleştiren biri varsa, onun bakış açısından bakamadığından/ bakmadığındandır. Bu güzeldir. Herkes sağdan yürüse, sol tarafta ki güzellikleri kim görecekti?

Forum ortamları bence insanların kültürleri, yaşantıları vb bir çok faktörün olduğu geniş bir çark gibi.Her insanın o çarkın içinde var olma nedeni vardır ama etrafına bakıp da bir başkasının neden orada olduğunu anlayacak duruma sahip değildir; çünkü bulunduğu konum itibariyle görevi farklıdır. Bu yüzdendir ki ya eleştirilere kapalı olup o çarkın içinde bir dişli olacaksın ya da bize sormadan önce aynaya bakıp em-pati yapacaksın ve o çarkın çalışma kitabını yazacaksın. Bu tercihtir.

Kişisel görüşüm, herhangi bir konuda yaptığın yorumu okumayı seviyorum ama tartışırken(okuduklarımdan yola çıkarak) "sen ne biliyorsun bre cahil" tavrını sevmiyorum. Tartışırken kimle tartıştığın çok önemlidir. Bi profesör ile tartışırken farklı, ailenden biriyle tartışırken farklı olursun. Çünkü kurduğun cümleler karşıdakinin anladığı kadardır.

Sevgiyle kalın.(=

Merhaba eski dostum. Sen daha iyi bilirsin kıvamına geçilebilir. Başım üstüne.

Bu arada nick degistiyseniz ,eskiden muhabbetimiz varsa ve ben sizi tanimadiysam kendinizi tanitiniz:)Bazı arkadaşlar nick değişince onları taniyamadigim için kiriliyorlar bana.

Konu, hakkımda ne düşünüyorsunuz konusu değil. Olgun ve oturmuş kişilikli olduğumu hiç ifade etmedim. Belki bazı bozukluklarım da vardır.

Bu konuyu bir onay bekleme olarak görmek garip. Kendinizi değerlendirmeyeli hayli zaman olmuş sanırım. Katkınız olacaksa buyrun. Konuyu sizinle aramda doğacak bir soruna devşirmek istemem.

döngüsel

Sorularınızı görüyor. Yanıtlamak isterse yazacaktır. En son ruh hastası olduğumu belirtip elektrik direğine işediğimi ifade etmişti.

Belki daha sonra "ruh hastası mıyım?" başlıklı görüş alma konusu açarım. Bazı bozukluklarım olabilir.

Ördek resmi çizip alta ördek yazılmaz. Konunun ilk mesajı birisinin size yaptığı itham ve sizde bize öyle miyim diye değil miyim yada ne yapmalıyım diye bize soruyorsunuz.

Biz evet eğlence için gelmelisin dersek eğlence için mi geleceksin bu kişiliğini ve davranışlarını yani kendini değiştirmektir. Biz evet bu şekilde kalmalısın dersek bu da onay aramaktır ki histrionik teşhisimi onaylamaktır. Neresinden tutarsanız elinizde kalacak bir konu

normal diilsin ama bana çokzel piremses diosun :p

Ördek resmi çizip alta ördek yazılmaz. Konunun ilk mesajı birisinin size yaptığı itham ve sizde bize öyle miyim diye değil miyim yada ne yapmalıyım diye bize soruyorsunuz.

Biz evet eğlence için gelmelisin dersek eğlence için mi geleceksin bu kişiliğini ve davranışlarını yani kendini değiştirmektir. Biz evet bu şekilde kalmalısın dersek bu da onay aramaktır ki histrionik teşhisimi onaylamaktır. Neresinden tutarsanız elinizde kalacak bir konu

Teşhisinizin doğru olabileceğini yazıyorum, doğru olabileceğini veya doğru olduğunu anlatmaya devam ediyorsunuz. Şartlanmış bir zihinle gelmek yerine ferahlayın.

Bir uzman dahi bu kadar isabetli teşhis koyamazdı. Teşekkürler.

Jan Dark

Piremses bir iki kelam karalasaydın.

fbd32d0d9278c04f7732b2d4485f748d.jpg

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşhisinizin doğru olabileceğini yazıyorum, doğru olabileceğini veya doğru olduğunu anlatmaya devam ediyorsunuz. Şartlanmış bir zihinle gelmek yerine ferahlayın.

Bir uzman dahi bu kadar isabetli teşhis koyamazdı. Teşekkürler.

Jan Dark

Piremses bir iki kelam karalasaydın.

ezanda uyanamazsam namazı kazaya bırakır gelirim :p p

Geri