Forumsalda Tutunabilmek Aşkına !..

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Nixie benden söylemesi bak buna güvenme. Nelerini biliyorum bunun bir ara hatırlat anlatayım. Allahsız törrizt ya bu !! khgkdfg

Ya bakma sen buna. Gizli eşcinsel bu, aşık bana. Toplum tarafından gelecek tepkilerden korkuyor.

Gecen aegishjalmur u da yerden yere vuruyordu :D
Anlamadim ki ne istiyor sizden :p

Gecen aegishjalmur u da yerden yere vuruyordu :D
Anlamadim ki ne istiyor sizden :p

Bilinçaltı ya. Yererek sevgisini belli ediyor. Şey gibi düşün ilkokulda hani hoşlanılan kızın saçını çekip tuvalete kaçarsın ya. Onun modern versiyonu.

-Umarım bunu yapan bir tek ben değilimdir jklasşdfjsad-

Şimdi şu konuda Karl Marx üzerinden yapılan bir capse odaklanmak istiyorum. Bunun dogrulugunu açtıgın ve gündeme fazlasıyla oturan 'Çarşaf in, Akıl out' başlıgı adı altındaki konumla kanıtlayabiliriz. :)

Konu içeriginde bir arkadaşım çarsaf hakkında igrenç tabirini kullanıyor , sonra yanlış bir tabir kullandıgını dile getirerek 'aşırı demek istedigini belirtiyor. Buna ragmen arkadaşıma bir kaç kişi tarafından hakaret içerikli yorumlar geliyor. Durumu bu arkadaşlara izah ediyorum. Çok sagolsunlar anlattıklarımı anlayıp kusurlarını dile getiriyorlar. Sonra 'zihniyet üzerinden eleştiri yaptıgımı belirterek seçtigim başlık üzerinden , bana hakaret ediliyor yine açıklama yapıyorum kimi arkadaşar sagolsunlar anlayıp açıklamam için teşekkürlerini sunuyor kimisi anlamakmakta ısrarcı davranıyor o kısma girmicem. :)

Ve admin arkadaşlarımızdan biri gayet açık bir şekilde çarsaf giyimine bir benzetme yapıyor. 'Ve herkesin herkesi istedigi gibi eleştirebilecegini belirtiyor.' Bu onun düşüncesidir,,,

ben asıl vurgulamak istedigim yere geleyim. Şu hakaret içerikli mesaj yazan arkadaşların , admin arkadaşımıza tek kelime edememesi, gerçekten takdire şayan hareketler dogrusu. :)

Şimdi şu konuda Karl Marx üzerinden yapılan bir capse odaklanmak istiyorum. Bunun dogrulugunu açtıgın ve gündeme fazlasıyla oturan 'Çarşaf in, Akıl out' başlıgı adı altındaki konumla kanıtlayabiliriz. :)

Konu içeriginde bir arkadaşım çarsaf hakkında igrenç tabirini kullanıyor , sonra yanlış bir tabir kullandıgını dile getirerek 'aşırı demek istedigini belirtiyor. Buna ragmen arkadaşıma bir kaç kişi tarafından hakaret içerikli yorumlar geliyor. Durumu bu arkadaşlara izah ediyorum. Çok sagolsunlar anlattıklarımı anlayıp kusurlarını dile getiriyorlar. Sonra 'zihniyet üzerinden eleştiri yaptıgımı belirterek seçtigim başlık üzerinden , bana hakaret ediliyor yine açıklama yapıyorum kimi arkadaşar sagolsunlar anlayıp açıklamam için teşekkürlerini sunuyor kimisi anlamakmakta ısrarcı davranıyor o kısma girmicem. :)

Ve admin arkadaşlarımızdan biri gayet açık bir şekilde çarsaf giyimine bir benzetme yapıyor. 'Ve herkesin herkesi istedigi gibi eleştirebilecegini belirtiyor.' Bu onun düşüncesidir,,,

ben asıl vurgulamak istedigim yere geleyim. Şu hakaret içerikli mesaj yazan arkadaşların , admin arkadaşımıza tek kelime edememesi, gerçekten takdire şayan hareketler dogrusu. :)
ben laf ettim bahsettiğin kişiye hemde dümdük

ben laf ettim bahsettiğin kişiye hemde dümdük

Bak ben orada "hakaret içerikli yorum atan şahıslar" diye vurgu yapmışım. Senin konumda hakaret içerikli bir mesaj attıgına şahit olmadım zaten , gerçekten fikrini beyan etmek isteyen şahısların arasındasın.

Jose şunu da belirtmek istiyorum ben zaten "arkadaşın yorumuna neden cevap vermediniz" demiyorum. Neden admin bir arkadaşa duyulan saygı (bilemem saygı adı altında uçurulma korkusudur belki) başka arkadaşlara da gösterilmiyor. O halde şu da apacık ortadaki bu şahıslar 'korkuyla ancak susturulabilen insanlar, sen karşısına ne fikir sunarsan sun, hiç bir anlam ifade etmiyor. Bu da vakit kaybı..

Jose oyunda değil de buradan laf sokulabiliyor mu acaba :asd: Hani öyle ise senden başlayıp, herkese dalcam :asd:

Bak ben orada "hakaret içerikli yorum atan şahıslar" diye vurgu yapmışım. Senin konumda hakaret içerikli bir mesaj attıgına şahit olmadım zaten , gerçekten fikrini beyan etmek isteyen şahısların arasındasın.

-Admin demişken adminlerle ters düşmemeye çalışın, onlara karşı eleştirileriniz varsa demeyin içinizde kalsın ölmezsiniz..
Forumsalda tutunabilmek aşkına..
Böyle şeyleri daha çokca göreceksin

Geri