Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Avatar fazla büyük görünüyor. Bir tık küçültseniz mi…

Bildirim bozuldu. Okusan da yeni bildirim var görünüyor. Az evvel bozdunuz

Ana sayfadaki kasmaların çözümü için genel olarak bazı seyleri devre dısı bıraktık ama 1-3 saate stabil olur....
geri gelmek üzere kapatıldı, anlık tespitler için
Eee ben nasıl görüyorum?

ayy çok güzel...
run ilk öyle bir anlattı ki, karmaşadan tetiklendiğimden girmeye korkmuştum birkaç gün önce...
şu an bir sorun gözüme çarpmadı bilgisayardan giriyorum normal gibi her şey. Tek bildirimlerde etiket yapılma kısmında kocaman şekilde korkunç smiley var şok olmuş şekilde...
O biraz tedirgin ediyor....
Bunun dışında denk gelirsem bir şeye söylerim tşkler.

bu arada hızlı oldu artık demişsiniz ama önceden de hızlıydı, ben mesajı yazar yazmaz serçe alıntı yapıyordu çok korkutucu bir deneyimdi....

@Aze sen assolist gibi en son geldin, iki gündür savaş alanı gibiydi burası, her kafadan bir ses çıkıyordu..
Şu an bence de güzel oldu, arada deliriyor forum bir şeyler oluyor ama normal, geçiş süreçleri sancılı olur.
Hoş geldin canım. Mihri nasıl engellemiş seni ama haha.

Ben lens kullanamıyorum ya, şekilli bir gözlük almam lazım.
Yalnız ben bu engel işine birkaç gün gülerim canım, özür dilerim ahaha
jhsdjhsjd aman gülelim gülmek için foruma giriyoruz zaten :*
ya bu etiket smileyi çok sıkıntı ya rahatsız edici @RK bakar mısın...

kıymetli muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın, lakin burada sadece güncelleme ilgili eksik görünen postlar olur ise daha güzel olur. Çünkü üst üste sohbet postları yüzünden gözden kaçırdıklarımız olmasın.

kıymetli muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın, lakin burada sadece güncelleme ilgili eksik görünen postlar olur ise daha güzel olur. Çünkü üst üste sohbet postları yüzünden gözden kaçırdıklarımız olmasın.
yazmışım ya zaten şu alıntıdaki büyük smiley olayını. onca mesaj döndü de iki mesaja mı takıldınız bir değişiksin swat. açıklarsan sevinirim o zaman şu alıntı ve etiket yapılırken çıkan KOCA KAFAYI tşkler

Mesut'un bu görselde ana sayfada konularda son mesajı yazan üyenin ismi yazıyor..
bu sürüme geçtiğimizden beri ben göremiyorum.. bu hususta eksiğim olan bir şey varsa yönlendirme yaprak yardımcı olursanız makbule geçer..

Screenshot_2026-03-25-21-18-09-548_com.android.chrome.jpg

mücadele veriyorum alışmak için..
ben normalde teknoloji hususunda hafif yolu eski kafalılık var ayak uydurma da zaman aralığım ayak uydurmak için uzunca zaman alıyor.. geçmiş zamanda gene burda sürüm değişikliği yaşamıştık ..

bu sürüm bizi emekli etsin: )
zaman ayırıp ilgilenen emek harcayan herkesin gönlüne vaktine sağlık..

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri