Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ali abi soldaki 3 noktaya basıp " Masaüstü Görünümü " veya web görünümü.. secermisin? düzelecek

Mesut'un bu görselde ana sayfada konularda son mesajı yazan üyenin ismi yazıyor..
bu sürüme geçtiğimizden beri ben göremiyorum.. bu hususta eksiğim olan bir şey varsa yönlendirme yaprak yardımcı olursanız makbule geçer..

Ekli dosyayı görüntüle 130769

mücadele veriyorum alışmak için..
ben normalde teknoloji hususunda hafif yolu eski kafalılık var ayak uydurma da zaman aralığım ayak uydurmak için uzunca zaman alıyor.. geçmiş zamanda gene burda sürüm değişikliği yaşamıştık ..

bu sürüm bizi emekli etsin: )
zaman ayırıp ilgilenen emek harcayan herkesin gönlüne vaktine sağlık..

Mesut'un bu görselde ana sayfada konularda son mesajı yazan üyenin ismi yazıyor..
bu sürüme geçtiğimizden beri ben göremiyorum.. bu hususta eksiğim olan bir şey varsa yönlendirme yaprak yardımcı olursanız makbule geçer..

Ekli dosyayı görüntüle 130769

mücadele veriyorum alışmak için..
ben normalde teknoloji hususunda hafif yolu eski kafalılık var ayak uydurma da zaman aralığım ayak uydurmak için uzunca zaman alıyor.. geçmiş zamanda gene burda sürüm değişikliği yaşamıştık ..

bu sürüm bizi emekli etsin: )
zaman ayırıp ilgilenen emek harcayan herkesin gönlüne vaktine sağlık..

Abim senin tarayicinda sag ustte uç nokta var. Ona basip masaustu gorunumu secenegini seç. Bilgisayardaki gibi gorebilirsin.

Geçici cozum gibi duşun. O isimleri mobil icin de ekliycez

İmzalardaki gif problemi ile ilgileniyorum arkadaslar.. düzelecek :)

Altın üyeyiz diye neden sarı oluyor ki renk…. Mor olsa?? Hazır değişikliğe giderken… bnce olablr

Forumda son yazılan mesajı atan kullanıcıyı göstermek için denemeler yapıyorum. zaman zaman toplist gelip gidebilir.
bilgilerinize ( :

Özel üyeliğimiz hiç olmuş... Neyin nerde olduğunu bilen var mı

Ana sayfadaki Son konuları görmeyen var mı?

1774478544434.png

?

Ayrıca Ana sayfaya dönmek için forumlara tiklamam gerekiyor sürekli

Mobilde görünmüyor son mesajı yazan :( dediğiniz gibi üstteki üç noktaya tıkladım "mobilde kullanılamıyor bu fonksiyon" diye hata verdi

Ben suan chrome de mobildeyim.

Üstteki 3 noktaya basip masaüstü versiyonu sectin mi? Ekran resmi eklersen anlayabilirim hatayi

1000223039.jpg

Geri