Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Telden girince sinirleriniz bozulmuyor mu arkadaşlar ? Her şey minnak minnak, yan çevirince de çok büyümüyor yani, sonra bahattin dayıyı büyütüyor gibi büyüt babam büyüt sekmeler desen karman çorman oluyor...tablet belki ama telefondan zor iş...

Web sürüm nerede göremiyorum..

Hangi tarayıcıyı kullandığını bilmiyorum ama örnegin Chrome ise sağ üst üç noktadan "Masaüstü Sitesi" seçeneğini işaretlediğinde web sürümüne geçebilirsin. (Dikeyde de dahil)

ben niye bu anlara şahit oldum ya pişmanlığı yaşıyorum sinirlerim bozularak... öbjbj
bizi memnun etmek çok zor.
alışılmış olan konforu getiriyor beraberinde, o da değişince zorlanıyoruz haliyle.
gereklilikmiş, yapacak bir şey yok tabii. umarım konforumuzu yeniden yakalarız, emek veriyorsunuz ona sağlık.

IMG_0922.jpeg

benim için de şunu küçültebilirseniz çok memnun olurum... bu kadar büyük tepkilenmesine gerek yok :d

Şu şeyi nasıl halledeceğiz yahu direkt kişiselleştirme diye buton çıkıyor yazıların ortasında kaldıramıyor muyuz???

O degil de reklamlarin olmamasi cok iyi .
Yani uzgunum sizin icin gelir kapisi ama benim hic hoslasmadigim 1kisim oralar...di sukur kaldirilmis. Buna cok sevindirik oldum. Afsfd an itibariyle gece modu'nu aktif ettim.
Ellerinize saglik. Tekrardan kolay gelsin.

Düzenlemeler devam etmektedir arkadaslar.
Suan test aşamasındayız.
Bu tema uzerinden gerekli kullanim kolayliklari, gelişmiş özellikler eklenerek ilernecektir.

Ranklar, üye profil görünümü değişik durabilir. Onlara düzenleme ve gelistirme yapacagiz.

Kullanim esnasinda aldiginiz hatalari bu posttan bildiriniz...

Bu kadar emek veriliyor, üstüne adamlar cebinden para harcıyor. Bir aylık shell parası kaç lira olmuştur kim bilir.
Yeni tema içinde harcama oldu muhtemelen.
Şu forumun açık kalması bile maddi bir külfet.. maddi bir getirisi yok, kaç gündür uğraş veriliyor..
Eksiklikleri yazıp daha iyi hâle gelmesine yardımcı olmak lazım.
Ben beğendim şu an gayet iyi, alışma süreci kolay oldu benim için en azından.
Elinize sağlık.

Geri