Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emegine sağlık gerçekten ama biraz sıkıldık yani kızdik kafamızdan dumanlar çıktı 🤪Güzel olmuş tşkler emegi geçen herkese![]()
Emegine sağlık gerçekten ama biraz sıkıldık yani kızdik kafamızdan dumanlar çıktı 🤪
Eskiden bıraktığımız sayfada kalıyorduk şimdi en son yazılan yazıyı görüyoruz direkt
Konuda oluyorToplistten gelince mi?
yoksa kategori>forum>içerik düzeninde mi?
ona göre bakacagım
Konuda oluyor

Mobil beğenme sorunu da çözülsün… 🤭
Yani telefondan girince emojili beğenmek için önce beğen yapıyor sonra emojiler açılıyor. Bunu demek istedim. Önce beğene basılı tutunca emojiler açılırdı. Pcde sorun yok.mobil begenme........ rk bunu anlamadı. hmm
Yani telefondan girince emojili beğenmek için önce beğen yapıyor sonra emojiler açılıyor. Bunu demek istedim. Önce beğene basılı tutunca emojiler açılırdı. Pcde sorun yok.
Konuya en son kimin yazdığını görebilir miyiz artık..
Web sürüm nerede göremiyorum..Mevcut halde göremezsiniz, onun ayarları biraz çetrefilli bu sürümde. son yazanı açınca konu ismi kısalıyor mobilde.
yine de onun çözümüne bakıyoruz, bu demek degil ki olmayacak olacak elbette ama öncelik sistemdeki işleyis
web sürümde acık zaten.
telefondan girenler web sürümü secip devam edip deneyebilir