Forumsal Sesli Mesaj

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Zaten Kadınlar genelde kedileri Sever o da onlarla canlarının istediği gibi oynadıkları için. Bazıları müstesna Şahsen ben kendim gibi mesela :) sevilmiyoruz sevilmeyi hak etmiyoruz Onlara göre Çünkü onlara göre dans etmiyoruz.
Hiç seven olmadı mı kamil bey abi sizi?

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Hiç seven olmadı mı kamil bey abi sizi?
99'dan sonra dans etmeyi tamamen bıraktım. Önce konuşmayı sonra yürümeyi derken dansı unuttum bile ben.

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Ben cevapliyorum; Beden ve zihin sagliginizi olumsuz etkilemiyorsa sayilir... :d

Yediğinden çok hareket edip yaktığın sürece sorun yok Kamil Bey Abi, bunun en basit tanımı bu

@kamil0920

İyi günler diliyorum 🥰😻

Geri