Forumsal Sesli Mesaj

• Kullanıcı RooKiE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Forumun böyle bir konuya ihtiyacı vardı.
Yazarak her zaman derdimizi yansıtamıyoruz. Bazen de ses atarak duyguyu karşıya geçirmeyelim mi?
Ya da başınızdan geçen bir olayı anlatabilirsiniz, çok daha eğlenceli olur bence.

Ses kaydı için:

Kaydı aldıktan sonra "Kaydet ve Paylaş", sonrasında çıkan linki direkt olarak mesaj kısmına kopyalayın.

18149.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Xasthur : ilk başlarda muskayı yapan kimdi
Sade: Sen muskayla mı böylesin

Karşılıklı böyle atışmamı dinlicez şimdi ….

Forumun böyle bir konuya ihtiyacı vardı.
Yazarak her zaman derdimizi yansıtamıyoruz. Bazen de ses atarak duyguyu karşıya geçirmeyelim mi?
Ya da başınızdan geçen bir olayı anlatabilirsiniz, çok daha eğlenceli olur bence.

Ses kaydı için:

Önce telefona mı indirmemiz gerekiyor yazdığın linke tıkladım kayıt yaptım ama gönderemiyorum nasıl olacak?

Önce telefona mı indirmemiz gerekiyor yazdığın linke tıkladım kayıt yaptım ama gönderemiyorum nasıl olacak?
Hayır, kayıttan sonra kaydet ve paylaş, linki kopyalayın ve buraya yapıştırın o kadar.

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Oldu Kamil abi başardın dd
I love çok kendim yaa🥰 Bu arada daha önce size söylemiş miydim I'm speak şakır şakır İngilizce🤣🤣

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

I love çok kendim yaa🥰 Bu arada daha önce size söylemiş miydim I'm speak şakır şakır İngilizce🤣🤣

Yok demedin heyecanlandik bak şimdi dd

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="Vocaroo | Online voice recorder" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Hacı bu olay Yukarıdaki örnek gibi yapay zeka ile başka bir kelimelere dökülmesin. Ya da farklı ses tonlamasıyla acayip tiplere bürünmesin🤣

Hacı bu olay Yukarıdaki örnek gibi yapay zeka ile başka bir kelimelere dökülmesin. Ya da farklı ses tonlamasıyla acayip tiplere bürünmesin🤣

Bide Raki demesek abi😒😎

Geri