Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle >></a></div>
😂😂😂😂😂😂
Transkripti gör yaparak altına otomatik yapıştırırsa 2 türlü de olurkonuşma butonu gelsin, google de etkileşimim bitsin 100 k hitimizi 10lara düşürülmesi eylemini buton olarak desteklemiyorummm yoksa olmayacak is değil 😂 konuştuğunuzu yazacaksanız olur.
O şarkı söylemek için bu sohbet mantıklı bence ddAmatör sesler var ya zaten…
Ya Sen gerçekten Dalga mı geçiyorsun anlamadım ama gerçekten Sesini duymayı isterdikHoş gelse bile ben ses atamam abi kürdüm ben diksiyonum falan Kayar Madara olurum 😂
cok yanlış. at atma sen bilirsin ama insan şivesi ile gurur duyar ablacim.ben diksiyonum falan Kayar Madara olurum 😂
Tabiki dalga geçmiyorum ben Türkçe konuşamıyorum ki yazabiliyorum sadece ona da yazmak denirse 😁Ya Sen gerçekten Dalga mı geçiyorsun anlamadım ama gerçekten Sesini duymayı isterdik
Sivem olsa da gurur duysam keşke 😂😂cok yanlış. at atma sen bilirsin ama insan şivesi ile gurur duyar ablacim.
( gülun kizgin emojilerinin hepsi)