Forumsal Sesli Mesaj

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
  • Kahkaha
Tepkiler: ne
Bak, yukarida soylemis begenmis/sevmis konuyu tam gaz devam edecek adsf 🫠dinlemekte tatlis oluyor aslinda boyle duygulari 1e1 duyarak almak... Ben de sevdim konuyu, yakindan takip ediyorum... ama lutfen silmeyin gonderilirinizi surekli burada olamiyorum... adsfs
Kamil abi atmış benim neyim eksik deyip ses atacagim demiştin ne oldu hadi artik ...... :d

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Şu saatte azar yemişim kahır mektubu yazicam 🚬

kamil abi bir orta doğu'yu yorumlayalım diyecektim, adam benden hızlı çıkıp iran abd savaşına değinmiş. siyonistleri de es geçmeyelim.

Haklı İsmail abi :)))

Ya ben öldüm gülmekten adamın adı kamilmiş 😂😂

Abi bende diksiyon yok ondan ama @mlsch aticak birazdan

Kamil abi atmış benim neyim eksik deyip ses atacagim demiştin ne oldu hadi artik ...... :d

Ahahha cok yakinda... uzaklarda 1yerlerde... adsf

benim de diksiyonum sesim çok iyidir ama şarkı söyleyemiyorum akşam güneşim🥰

Erkeler biraz hevesini alsın biz de konuşuruz bir gün 😂😂

Kamil bey abi konusun diyor, sarki muhim degil, diyor.

Tam yeri tam zamani diyor... Afsfs

<div><iframe width="300" height="60" src="" frameborder="0" allow="autoplay"></iframe><br><a href="" title="Vocaroo Ses Kaydedici" target="_blank">Vocaroo'da görüntüle &gt;&gt;</a></div>

Kadınlar erkekleri niye beğenmiyor abi sence hepsi değişti dimi ya

Son düzenleme:

Bende sen gibi şaşkınlık içinde okudum abi klavye hatası kusura bakma 🤣

Zaten Kadınlar genelde kedileri Sever o da onlarla canlarının istediği gibi oynadıkları için. Bazıları müstesna Şahsen ben kendim gibi mesela :) sevilmiyoruz sevilmeyi hak etmiyoruz Onlara göre Çünkü onlara göre dans etmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ne

Neden erkekleri BegenMIYOR , diyor.

ay, bak yine arada olanlari kacirmisim...

Yine gec geldim... afsf

Dik duruşundan ödün verme abi haketmiyorsunuz değil sevgiyi herkes hakeder finansal ve popüler şeyler sorunsanlaridir konu

Geri